Passief kozijn

Home » Passief kozijn
Home » Passief kozijn
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Ramen en deuren voor  passief wonen vindt u bij Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Wij leveren een breed assortiment aan kozijnen, ramen en deuren geschikt voor passiefhuis bouw. Passief wonen houdt in dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Pladeko Ramen en Deuren levert een breed assortiment aan kozijnen, ramen en deuren die geschikt zijn voor laagenergie- en passiefhuis bouw. Veel warmte in huis gaat verloren langs kieren en spleten. Met de hoogwaardige kozijnen en deuren van Pladeko Ramen en Deuren  en de deskundige montage wordt dit verlies teruggebracht tot een minimum.

Kies voor een passief kozijn van Pladeko Ramen en Deuren  en bespaar energie

Met passief kozijnen, ramen en deuren van Pladeko Ramen en Deuren kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten. Pladeko Ramen en Deuren Deurne biedt u een ruime keuze aan stijlen zodat er een kozijn te vinden is passend bij de stijl van uw woning. Zo kiest u voor een passief kozijn met stijl en een hoog leefcomfort. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom om onze hoogwaardige producten met eigen ogen te bekijken.

Informatie

Wilt u meer weten over passief kozijnen en andere materialen van Pladeko Ramen en Deuren? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar met informatie en een deskundig advies. U kunt Pladeko Ramen en Deuren telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons