Passief kozijn

Home » Passief kozijn
Home » Passief kozijn
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u passief wilt gaan wonen, dan kiest u bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, nabij Eindhoven, een geschikt kozijn voor uw project. Wij leveren een breed assortiment aan kozijnen, ramen en deuren die geschikt zijn om passief te gaan leven. Deze producten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit, zodat u profiteert van optimale isolatie en ventilatie. Vraag deskundig advies aan onze specialisten voor de juiste kozijnen voor uw passiefhuis.

Kies als u passief wilt gaan bouwen of renoveren voor een kozijn van ons bedrijf

In een passiefhuis gaat zo min mogelijk warmte verloren door het gebruik van energiebesparende kozijnen en andere materialen. Veel warmte in huis gaat namelijk weg langs kieren en spleten. Met de hoogwaardige kozijnen van ons bedrijf en de deskundige montage van onze medewerkers brengen we dit warmteverlies terug tot een minimum, zodat u in uw passiefhuis flink bespaart op energiekosten.

Kozijnen voor uw passiefhuis in uw gewenste stijl

Bij ons heeft u ruime keuze aan stijlen, zodat er altijd een kozijn te vinden is die past bij uw stijl, als u passief gaat bouwen of renoveren. Zo kiest u voor een passief kozijn naar uw smaak en een hoog leefcomfort. We beschikken over diverse materialen en kleuren, zodat de kozijnen om passief te leven altijd perfect aansluiten op uw huidige woning of ontwerp. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Deurne om onze producten met eigen ogen te bekijken. Behalve kozijnen, bestelt u bij ons ook andere materialen om passief te gaan leven, zoals:

Wilt u meer informatie over kozijnen voor passief wonen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze kozijnen voor passief bouwen en renoveren of onze andere materialen voor uw passiefhuis? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar met meer informatie en deskundig advies, zodat u het juiste kozijn kiest om passief te gaan renoveren. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of per e-mail via info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren