Een hout kozijn of aluminium kozijnen

Home » Hout aluminium kozijnen
Home » Hout aluminium kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, vindt u kozijnen in hout-aluminium uitvoering voor de bouw van een woning in steden als Amsterdam, Den Haag of elders in de Randstad. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van energiebesparende deuren, ramen en kozijnen. Draag een steentje bij aan een gezond milieu en bespaar flink op energiekosten! Wij zijn generaal importeur van fabrikanten die producten produceren van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat u altijd het mooiste resultaat behaalt, wanneer u onze kozijnen aanschaft.

Kies voor kozijnen van hout-aluminium voor de bouw van uw huis

Wilt u een steentje bijdragen aan een gezond milieu door passief te wonen? Dan kiest u bij een renovatie of bouw van een woning in Amsterdam, Den Haag of een van de steden in de Randstad voor onze hout-aluminium kozijnen uit Deurne, vlak bij Eindhoven. Wij zijn Generaal importeur van de Oostenrijke bedrijven Topic Haustüren en Internorm Fenster. Deze bedrijven lopen ver voorop in het ontwikkelen en produceren van energiezuinige kozijnen, deuren en ramen. Deze bedrijven investeren niet alleen in de producten die zij aanbieden, maar ook in innovatie en ontwikkeling. Wij vertellen u graag meer over de producten welke wij op de Nederlandse markt brengen.

De voordelen van hout-aluminium kozijnen van ons bedrijf in Deurne, regio Eindhoven

Het gebruik van kozijnen van hout-aluminium is niet alleen erg gunstig voor uw energierekening. Deze materialen staan namelijk ook bekend om hun lange levensduur. Daarnaast is een aluminium kozijn onderhoudsvriendelijk en creëert u zo een moderne uitstraling voor uw woning. Laat u adviseren door ons over de voordelen van onze hout-aluminium kozijnen en bepaal met behulp van  een bezoek aan onze showroom welke kozijnen u het beste kunt kiezen voor uw woning in Amsterdam, Den Haag of elders in de Randstad. We vertellen u tevens graag meer over onze isolerende kozijnen van kunststof.

Vraag naar de vele mogelijkheden voor onze kozijnen

Wilt u uw pand renoveren of bent u van plan om een laag-energie-woning of passiefhuis te gaan bouwen? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over onze kozijnen van hout-aluminium uit Deurne, vlak bij Eindhoven, voor uw woning in Amsterdam, Den Haag of een andere stad in de Randstad. Breng een bezoek aan onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven, en vraag om ons deskundige advies. U kunt een afspraak inplannen door contact met ons op te nemen door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren