Een hout kozijn of aluminium kozijnen

Home » Hout aluminium kozijnen
Home » Hout aluminium kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, vindt u gegarandeerd kozijnen van hout of aluminium kozijnen voor de bouw van een woning in steden als Amsterdam, Den Haag of elders in de Randstad. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van energiebesparende deuren, ramen en kozijnen. Draag een steentje bij aan een gezond milieu en bespaar flink op energiekosten! Wij werken enkel met fabrikanten die producten produceren van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat u altijd het mooiste resultaat behaalt, wanneer u ons inschakelt voor een renovatie of bouw van een passiefhuis of laag-energie-woning.

Kies voor kozijnen van hout of aluminium voor de bouw van uw huis

Wilt u een steentje bijdragen aan een gezond milieu door passief te wonen? Dan kiest u bij een renovatie of bouw van een woning in Amsterdam, Den Haag of een van de steden in de Randstad voor onze hout of aluminium kozijnen uit Deurne, vlak bij Eindhoven. Wij zijn officieel steunpuntpartner van Oostenrijke bedrijven als Topic Haustüren en Internorm Fenster. Deze bedrijven lopen ver voorop in het ontwikkelen en produceren van energiezuinige kozijnen, deuren en ramen. Deze bedrijven investeren niet alleen in de producten die zij aanbieden, maar ook in innovatie en ontwikkeling. Om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen, heeft ons personeel verschillende opleidingen gevolgd bij deze fabrikanten voor het installeren van uw kozijnen van hout of aluminium. Zij weten u alles te vertellen over de producten en monteren uw kozijnen op de juiste wijze.

De voordelen van hout of aluminium kozijnen van ons bedrijf in Deurne, regio Eindhoven

Het gebruik van kozijnen van hout of aluminium is niet alleen erg gunstig voor uw energierekening. Deze materialen staan namelijk ook bekend om hun lange levensduur. Daarnaast is een aluminium kozijn onderhoudsvrij en creëert u zo een moderne uitstraling voor uw woning. Kozijnen van hout zijn vaak juist voordeliger dan aluminium en bieden veel mogelijkheden op het gebied van kleur, zodat deze geheel passen bij uw wensen. Laat u adviseren door onze specialisten of u kozijnen van hout of van aluminium moet kiezen voor uw woning in Amsterdam, Den Haag of elders in de Randstad.

Vraag naar de vele mogelijkheden voor onze kozijnen

Wilt u uw pand renoveren of bent u van plan om een laag-energie-woning of passiefhuis te gaan bouwen? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over onze kozijnen van hout of aluminium uit Deurne, vlak bij Eindhoven, voor uw woning in Amsterdam, Den Haag of een andere stad in de Randstad. Breng een bezoek aan onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven, en vraag om advies van ons vakkundige personeel. U kunt een afspraak inplannen door contact met ons op te nemen door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons