Hout aluminium kozijnen

Home » Hout aluminium kozijnen
Home » Hout aluminium kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u op zoek bent naar hout/aluminium kozijnen, vindt u deze zeker bij Pladeko Ramen en Deuren in Deurne, de specialist in kozijnen, ramen en deuren. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van deze producten van zeer hoogwaardige kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Wij lopen graag voorop in de ontwikkelingen van energiebesparende kozijnen, ramen en deuren die geschikt zijn voor een renovatie of voor een passiefhuis/laagenergiewoning.

Warme uitstraling

Onze hout/aluminium kozijnen hebben vele voordelen ten opzichte van andere soorten kozijnen. U kunt hierbij denken aan een warme uitstraling van het hout aan de binnenkant in veel kleurvariaties, maar ook dat het veel minder onderhoud kost. Door een aluminium buitenframe tast het weer het hout niet aan! Daarnaast zijn onze hout-aluminium kozijnen voorzien van drievoudige beglazing, zodat ze zeer goed isoleren. Wij leveren en monteren de kozijnen en dat in heel Nederland! U kunt ze rustig bekijken in ons assortiment.

Contact

Aarzel niet langer en bestel hout/aluminium kozijnen bij Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Kom ook eens langs in onze showroom en wij helpen u graag met het vinden van de juiste kozijnen voor uw woning. Wij vertellen u ook graag meer over de voordelen van hout en aluminium kozijnen. Of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over onze producten en diensten.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons