Ons aanbod voor uw passiefhuis

Home » Ons passiefhuis
Home » Ons passiefhuis
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Met ons aanbod aan kozijnen, ramen en deuren realiseert u een prachtig passiefhuis. Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne is uw partner op het gebied van passiefhuisbouw of een renovatie. Wij hebben een breed aanbod aan beglazing en andere isolerende producten om uw passieve woning optimaal in te richten, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. Wij hebben jarenlange ervaring als partner op het gebied van passiefhuisbouw en garanderen altijd hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Ons productaanbod om een passiefhuis in uw stijl te realiseren

Ons productaanbod is erg breed, waardoor wij de beste isolatiewaarden bereiken voor uw passiefhuis. Wij leveren kozijnen, ramen en deuren van verschillende materialen, en in diverse kleuren en stijlen. Hierin heeft u uiteraard de keuze, zodat de materialen uitstekend aansluiten op de rest van uw passieve woning. Ons productaanbod voor een passiefhuis bevat kozijnen, ramen en deuren die energie besparen (tot wel 30%!). Wij kunnen u ook een certificaat van een erkend keuringsinstituut overhandigen om aan te tonen dat wij hoogwaardige producten leveren. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat! In ons aanbod kiest u onder andere uit:

Wilt u een passieve woning realiseren? Maak dan direct een afspraak!

Wilt u een passieve woning laten bouwen of wilt u uw huidige woning renoveren? Neem contact met ons op via 0493 – 31 85 61 of info@pladeko.nl voor meer informatie over ons productaanbod voor een passiefhuis. Kom ook eens – op afspraak – langs in onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen voor uw passieve woning.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren