Ons passiefhuis

Home » Ons passiefhuis
Home » Ons passiefhuis
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Ons passiefhuis aanbod van kozijnen, ramen en deuren maken van Pladeko Ramen en Deuren in Deurne een optimale partner op het gebied van passiefhuis bouw en een goed uitgevoerde renovatie. Wij hebben een breed aanbod aan kozijnen, ramen en deuren om uw passiefhuis optimaal in te richten, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. Wij hebben jarenlange ervaring als partner op het gebied van passiefhuis bouw in hoogwaardige kwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen.

Energiezuinig

Ons passiefhuis productaanbod is erg breed, waardoor wij de beste isolatiewaarden kunnen bereiken. Wij leveren en monteren kozijnen, ramen en deuren van verschillende materialen, kleuren en stijlen. Hierin heeft u uiteraard de keuze. U maakt de opdracht en wij voldoen de opdracht. Ons passiefhuis productaanbod bevat kozijnen, ramen en deuren die energie besparen (tot wel 30%!). Wij kunnen u ook een certificaat van een erkend keuringsinstituut overhandigen om aan te tonen dat wij hoogwaardige producten leveren en monteren.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over ons passiefhuis productaanbod. Kom ook eens langs in onze showroom en wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing voor uw woning. Wij geven u graag meer informatie en deskundig advies over onze producten die geschikt zijn voor passiefbouw.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons