Triple glas

Home » Triple glas
Home » Triple glas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert ramen met triple glas geschikt voor een laagenergie of passief huis. Dit in combinatie met het juiste kozijn en kwalitatief hoogwaardige deuren. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom Deurne. Ook voor renovatie projecten en onderhoudswerk is triple glas aan te raden. U zult het verschil direct merken in de stookkosten en het comfort.

Een rendabele investering

Triple glas is een rendabele investering. De kosten zijn wat hoger dan voor normaal HR++ glas. Hiervoor krijgt u een huis met veel hogere isolatiewaarden terug. Ons montage team draagt bovendien bij aan een adequate montage zodat de luchtdichte materialen perfect op elkaar aansluiten. Kijkt u rustig verder op deze website voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

Informatie en advies

Bel om een afspraak in te plannen in onze showroom in Deurne. Onze medewerkers nemen hier uitgebreid de tijd om u te informeren en adviseren over triple glas. Bel naar telefoonnummer 0493 – 31 85 61 voor onze showroom in Deurne. Voor schriftelijk contact richt u een e-mail aan info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons