Triple glas

Home » Triple glas
Home » Triple glas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne levert ramen met triple glas, geschikt voor een laagenergie of passief huis. Dit doen we in combinatie met het juiste kozijn en kwalitatief hoogwaardige deuren. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom in Deurne en ontvang deskundig advies van onze specialisten. Ook voor renovatieprojecten en onderhoudswerk raden we u triple glas aan. U merkt direct verschil in stookkosten en comfort!

Triple glas is een rendabele investering

Triple glas is een rendabele investering. De kosten zijn wat hoger dan voor normaal HR++-glas. Hier krijgt u echter een huis met veel hogere isolatiewaarden voor terug. Bekijk ons assortiment rustig online voor een compleet overzicht van onze producten en diensten. Naast kozijnen met triple glas, bestelt u bij ons ook:

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en ontvang deskundig advies

Heeft u interesse in onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen in onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven. Onze medewerkers nemen dan uitgebreid de tijd om u te informeren en te adviseren over triple glas. Bel naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren