Kozijnen uit Deurne

Home » Kozijnen Deurne
Home » Kozijnen Deurne
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Voor opstellingen van kwalitatief hoogwaardige kozijnen komt u langs bij de showroom van Pladeko Ramen en Deuren in Deurne, in de omgeving van Eindhoven, Gemert, Helmond en Uden. Hier zijn wij u graag van dienst met uitgebreide informatie en demonstraties, zodat u een goed geïnformeerde keuze maakt voor uw woning of bouwproject. U kiest bij ons uit topmerken, zoals Internorm en Topic, die luchtdichte kozijnen maken van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn uitermate geschikt voor laag-energie- en passiefhuis-bouw.

Voor elke stijl kiest u bij ons geschikte kozijnen voor uw woning in regio Deurne en Eindhoven

Welke stijl uw huis ook heeft, Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne biedt veel verschillende stijlen en modellen kozijnen aan voor uw woning of project in de omgeving van Eindhoven, Gemert, Helmond en Uden. Houdt u van kozijnen met een strakke afwerking of bent u juist een liefhebber van klassieke kozijnen van hout? In ons assortiment beschikken we over allerlei type kozijnen in diverse materialen en kleuren. Bekijk bijvoorbeeld producten, zoals:

Zo kiest u altijd een kozijn dat aan uw wensen en smaak voldoet. In onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven, Gemert, Uden en Helmond, staan deze kozijnen stuk voor stuk opgesteld, zodat u deze met eigen ogen kunt bekijken.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u interesse om kozijnen te bekijken bij onze showroom in Deurne, in de omgeving van Eindhoven, Gemert, Helmond en Uden? Maak dan een afspraak via 0493 – 31 85 61 of info@pladeko.nl. Onze medewerkers nemen dan alle tijd voor u om uw vragen te beantwoorden en voorzien u van professioneel advies. Bekijk ook ons volledige productaanbod online. Zo heeft u voorafgaand aan uw bezoek aan onze showroom al een beeld van ons assortiment aan kozijnen.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren