Aluminium ramen en deuren

Home » Aluminium ramen en deuren
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Aluminium is een zeer geschikt materiaal om te gebruiken voor ramen en deuren. Dit materiaaltype is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kiest u voor een moderne stijl, traditionele look of voor grafische vormen met rechte lijnen en hoekige vormen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kiest u voor een stijl die perfect aansluit bij uw wensen en bouwproject.

Creëer een eigen stijl met aluminium ramen en deuren

Met deuren en ramen van aluminium geeft u uw woning een upgrade. Wij zijn steunpuntpartner in Nederland van Oostenrijkse bedrijven als Internorm Fenster en Topic Haustüren. Deze fabrikanten lopen voorop in de ontwikkeling en productie van energiezuinige deuren en ramen van aluminium. Deze deuren en ramen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Wij onderhouden nauwe contacten met deze fabrikanten waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ons vakkundige personeel heeft speciale cursussen gevolgd bij verschillende fabrikanten om de beste montage te garanderen.

Bekijk onze eerdere projecten

Bent u benieuwd naar de verschillende stijlen en kleuren van aluminium ramen en deuren? Bekijk onze producten op de website om alvast inspiratie op te doen. Ook kunt u hier eerdere projecten bekijken. Ontvangt u graag deskundig advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze showroom in Deurne.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons