Aluminium ramen en deuren

Home » Aluminium ramen en deuren
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Aluminium is een zeer geschikt materiaal om te gebruiken voor ramen en deuren. Bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, gebruiken we aluminium anders! Wij passen aluminium toe aan de buitenzijde van onze kozijnen teneinde een veelheid aan kleuren aan te bieden, een onderhoudsvriendelijk kozijn te creëren, maar toch een uitstekend isolerend kozijn te garanderen. Dit behalen we door de combinaties toe te passen van hout-aluminium en kunststof-aluminium. Telkens met de aluminium schaal aan de buitenzijde. De kozijnen zijn allen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kiest u voor een moderne stijl, traditionele look of voor grafische vormen met rechte lijnen en hoekige vormen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kiest u voor een stijl die perfect aansluit bij uw wensen en bouwproject.

Creëer een eigen stijl met hout-aluminium of kunststof-aluminium ramen en deuren

Met deuren en ramen zoals Pladeko Ramen en Deuren die u kan aanbieden, dan geeft u uw woning een upgrade. Wij zijn Generaal importeur in Nederland van de Oostenrijkse fabrikanten Internorm Fenster en Topic Haustüren. Deze fabrikanten lopen voorop in de ontwikkeling en productie voor energieneutraal bouwen, bijvoorbeeld met deuren en ramen met aan de buitenzijde een aluminium schaal. Deze deuren en ramen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie en helpen een optimale isolatie te realiseren. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk en hebben ze een lange levensduur. Ervaar optimaal wooncomfort en gemak met onze ramen en deuren van hout-aluminium of kunststof-aluminium!

Bekijk onze eerdere projecten online of kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende stijlen en kleuren van hout-aluminium ramen en deuren of heeft u misschien interesse in onze ramen en deuren van kunststof? Bekijk onze producten online om alvast inspiratie op te doen. Ontvangt u graag deskundig advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor een afspraak. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze showroom in Deurne.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren