3 dubbelglas

Home » 3 dubbelglas
Home » 3 dubbelglas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Laat 3 dubbelglas installeren door de expert op dit gebied. Pladeko Ramen en Deuren biedt producten van absolute topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. 3 dubbelglas isoleert veel beter dan normaal dubbel glas. De twee buitenste glasplaten zijn voorzien van een dunne coating en tussen de glasplaten wordt een isolerend gas gespoten voor een optimaal effect.

Laagenergie- en passiefhuis bouw

3 dubbelglas is geschikt voor laagenergie- en passiefhuis bouw. Het montageteam van Pladeko Ramen en Deuren Deurne zorgt voor een perfecte installatie. In geval van een passiefhuis of laagenergie woning dragen zij zorg voor een luchtdichte aansluiting op de muur.  De mogelijkheden en uw wensen in deze worden uitgebreid met u besproken. Tevens zijn de kozijnen voor 3 dubbelglas verkrijgbaar in verschillende materialen en kunnen in alle kleuren gespoten worden.

Informatie en contact

Graag staan wij u bij met informatie en advies over 3 dubbelglas. U kunt hiervoor een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne Tel: 0493 – 31 85 61. Hebt u vragen? Stel ze ons gerust. Stuur een e-mail naar: info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons