3-dubbelglas

Home » 3-dubbelglas
Home » 3-dubbelglas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Laat 3-dubbelglas installeren door Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven. U kiest bij ons uit producten van absolute topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. 3-dubbelglas isoleert veel beter dan normaal dubbel-glas. De twee buitenste glasplaten zijn hierbij namelijk voorzien van een dunne coating en tussen de glasplaten wordt een isolerend gas gespoten voor een optimaal effect. Ervaar optimale isolatie en wooncomfort met onze producten!

3-dubbelglas voor uw nieuwbouwwoning of renovatie

3-dubbelglas is geschikt voor energieneutraal bouwen, bijvoorbeeld laag-energie-bouw en passiefhuisbouw. Het montageteam van Pladeko Ramen en Deuren in Deurne zorgt voor een perfecte installatie. In geval van een passiefhuis of laagenergie woning dragen zij zorg voor een luchtdichte kozijnaansluiting op de muur voor optimale isolatie. De mogelijkheden en uw wensen voor de installatie van het glas worden vooraf uitgebreid met u besproken, zodat u niet voor onverwachte verwachtingen komt te staan. Tevens zijn de kozijnen voor dit type glas verkrijgbaar in verschillende materialen en spuiten we deze in de kleur naar uw keuze. Zo sluit deze perfect aan op uw woning!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw ramen

Graag staan wij u bij met informatie en advies over de montage van 3-dubbelglas. U kunt hiervoor een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne voor meer informatie over luchtdicht renoveren of bouwen. Heeft u geen tijd om onze kant op te komen? Neem dan gerust contact met ons op via 0493 – 31 85 61 of info@pladeko.nl. Wij helpen u graag met uw aanvraag!

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons