Stelkozijnen

Home » Stelkozijnen
Home » Stelkozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren Deurne is gespecialiseerd in het aanbrengen van stelkozijnen. Bij dit type kozijn wordt tijdens het metselen een raamwerk in de muuropening aangebracht. Later wordt in de afbouwfase tegen dit frame het montagekozijn geplaatst. Meestal wordt dit type kozijn van hout gemaakt. Materialen als staal of kunststof kunnen ook voorkomen.

Een perfecte montage van stelkozijnen

Omdat stelkozijnen pas worden geplaatst aan het einde van het bouwproces, is de kans op beschadigingen erg klein. De echte kozijnen blijven krasvrij waardoor het mooiste resultaat behaald wordt. Wij leggen de focus op een goede kwaliteit. Dit geldt zowel voor de producten die wij aanbieden als voor de montage van deze producten. Onze ervaren medewerkers hebben diverse scholingen gevolgd bij de fabrikanten van onze producten. Hierdoor weten zij precies op welke wijze de stelkozijnen moeten worden geplaatst.

Kies voor kozijnen die perfect bij uw bouwproject passen

Wilt u graag stelkozijnen laten plaatsen? Of kiest u voor een product uit onze kozijnstijlen. Wij geven u graag deskundig advies zodat u precies ontdekt wat bij uw bouwproject past. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken of een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons