Stelkozijnen

Home » Stelkozijnen
Home » Stelkozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, is gespecialiseerd in het aanbrengen van stelkozijnen. Bij dit type kozijn brengen we tijdens het metselen een raamwerk in de muuropening aan. Later in de afbouwfase plaatsen we het montagekozijn tegen dit frame. Meestal wordt dit type kozijn van hout gemaakt, maar materialen als staal of kunststof gebruiken we ook. Maak kennis met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden voor uw woning of bouwproject!

Een perfecte montage van stelkozijnen

Omdat we stelkozijnen pas plaatsen aan het einde van het bouwproces, is de kans op beschadigingen erg klein. De echte kozijnen blijven krasvrij waardoor we altijd het mooiste resultaat behalen. Wij leggen de focus daarbij altijd op de beste kwaliteit. Dit geldt zowel voor de producten die wij aanbieden als voor de montage van deze producten. Onze ervaren medewerkers hebben diverse scholingen gevolgd bij de fabrikanten van onze producten. Hierdoor weten zij precies op welke wijze de stelkozijnen moeten worden geplaatst. Naast stelkozijnen, monteren we ook:

Kies voor kozijnen die perfect bij uw bouwproject passen

Wilt u graag stelkozijnen laten plaatsen door onze specialisten of wilt u meer informatie over de montage van kozijnen in de omgeving van Deurne? Wij geven u graag deskundig advies, zodat u altijd de beste keuze voor uw bouwproject maakt. Neem contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons