Stelkozijnen

Home » Stelkozijnen
Home » Stelkozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, adviseert en levert de materialen voor de beste stelkozijnen. Voor stelkozijnen adviseren wij het gebruik van purenit. Pladeko Ramen en Deuren kan u de purenit stelkozijnen op breedte gezaagd leveren, inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal. Na het metselen van de binnenmuren kunnen de purenit stelkozijnen worden aangebracht, voordat de buitenmuren worden gemetseld. Later worden dan de kozijnen in dit stelkozijn gemonteerd. Hierdoor krijgt u de meest perfect mogelijke geïsoleerde aansluiting. Maak kennis met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden voor uw woning of bouwproject!

Een perfecte montage van stelkozijnen

Stelkozijnen van purenit moeten worden bevestigd met voldoende kit (met behulp van een elektrische kitspuit) en schroeven. Doordat de kozijnen pas later in het bouwproces kunnen worden geplaatst, is de kans op beschadigingen erg klein. Hiermee wordt zoveel mogelijk voorkomen dat kozijnen tijdens het bouwen van de woning beschadigd raken. Ook kunt u de kozijnen al in een vroeg stadium bestellen, omdat vooraf de productiematen bepaald kunnen worden. Hierdoor treedt geen vertraging op tijdens het bouwen. De kozijnen staan er als u ze nodig heeft!
Naast stelkozijnen, leveren we ook:

 

Kies voor kozijnen die perfect bij uw bouwproject passen

Wilt u graag meer weten over de door ons te leveren materialen voor stelkozijnen of wilt u meer informatie over onze kozijnen in de omgeving van Deurne? Wij geven u graag deskundig advies, zodat u altijd de beste keuze voor uw bouwproject maakt. Neem contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren