Laag energie woning

Home » Laag energie woning

Home » Laag energie woning
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Bij het bouwen van een laag-energie-woning vindt u een betrouwbare leverancier in Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven. Bij ons kiest u uit een zeer uitgebreid en compleet aanbod aan kozijnen, ramen en deuren, die geschikt zijn om toe te passen in een laag-energie-woning. Ontvang deskundig advies van onze medewerkers en kies materialen die perfect aansluiten bij uw duurzame woning.

Het bouwen van een laag-energie-woning

Als u een laag-energie-woning gaat bouwen dan is de luchtdichtheid van de woning een belangrijk aspect. Veel energie gaat bij een traditioneel woonhuis namelijk verloren door aanwezige spleten en kieren. Kies daarom voor de kwalitatief hoogwaardige beglazing, deuren en kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren. Zo realiseert u aansluitingen met de juiste luchtdichtheidsklasse voor optimaal wooncomfort. Daarnaast bespaart u flink op energiekosten of profiteert u zelfs van een nul-op-de-meter-woning. Voor een duurzaam en energieneutraal wonen schakelt u daarom onze specialisten in!

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!

Hebt u vragen over het bouwen van een laag-energie-woning met de producten van Pladeko Ramen en Deuren? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0493 – 31 85 61 of per e-mail via info@pladeko.nl. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Deurne. Maak hiervoor wel een afspraak.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren