Laag energie woning

Home » Laag energie woning

Home » Laag energie woning
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Bij het bouwen van een laag energie woning (passiefhuis of laagenergie huis) vindt u een betrouwbare leverancier in Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Bij Pladeko Ramen en Deuren vindt u een zeer uitgebreid en compleet aanbod van kozijnen, ramen en deuren die geschikt zijn voor toepassing in een laag energiewoning. Bekijk ons aanbod online.

Laag energie woning bouwen

Als u een laag energie woning gaat bouwen (passiefhuis) dan is de luchtdichtheid van de woning een belangrijk aspect. Veel energie gaat bij een traditioneel woonhuis verloren door aanwezige spleten en kieren. Kies daarom voor de kwalitatief hoogwaardige deuren en kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Zo realiseert u aansluitingen met de juiste luchtdichtheidsklasse voor een optimaal wooncomfort.

Vragen

Hebt u vragen over het bouwen van een laag energie woningen met de producten van Pladeko Ramen en Deuren? Neem dan contact op met ons. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl of bezoek onze showroom in Deurne.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons