Kozijnen Helmond

Home » Kozijnen Helmond
Home » Kozijnen Helmond
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren in Deurne levert laagenergie- en passiefhuis kozijnen in de regio Helmond. Deze hoogwaardige ramen en kozijnen verlagen het warmteverlies tot een minimum en verhogen de luchtdichtheid.  Wij leveren modellen in verschillende stijlen, vele kleurmogelijkheden en bieden een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Denkt u ook eens aan de mogelijkheid om zonwering in het raam te laten integreren. U kunt met deze kozijnen dus energie besparen, meer comfort aan uw woning geven en de meest unieke uitstraling aan uw woning meegeven.

Deskundig montage team

Pladeko Ramen en Deuren Deurne beschikt over een deskundig montageteam met gedreven vakmensen. Wij komen de kozijnen graag voor u in Helmond installeren. Na montage bent u verzekerd van een optimaal afwerkingsniveau en kunt u genieten van een veel comfortabelere woning.

Contactinformatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak bij onze showroom om onze opstellingen te komen bekijken. U vindt onze showroom in Deurne. Bel naar telefoonnummer 0493 – 31 85 61. Tevens kunt u ons bereiken via e-mail info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren