N

Luchtdichtheid

N

Laagenergie

N

Kwaliteit

N

Onderhoudsvriendelijk

N

Renovatie

N

Nieuwbouw

Kozijnen Helmond

Pladeko Ramen en Deuren levert laagenergie- en passiefhuis kozijnen in de regio Helmond. Deze hoogwaardige ramen en kozijnen verlagen het warmteverlies tot een minimum en verhogen de luchtdichtheid.  Wij leveren modellen in verschillende stijlen, vele kleurmogelijkheden en bieden een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Denkt u ook eens aan de mogelijkheid om zonwering in het raam te laten integreren. U kunt met deze kozijnen dus energie besparen, meer comfort aan uw woning geven en de meest unieke uitstraling aan uw woning meegeven.

Deskundig montage team
Pladeko Ramen en Deuren beschikt over een deskundig montageteam met gedreven vakmensen. Wij komen de kozijnen graag voor u in Helmond installeren. Na montage bent u verzekerd van een optimaal afwerkingsniveau en kunt u genieten van een veel comfortabelere woning.

Contactinformatie
Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak bij onze showroom om onze opstellingen te komen bekijken. U vindt onze showroom in Deurne. Bel naar telefoonnummer 0493 – 31 85 61. Tevens kunt u ons bereiken via e-mail info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons