Aluminium kozijnen Den Haag

Home » Aluminium kozijnen Den Haag
Home » Aluminium kozijnen Den Haag
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Voor aluminium kozijnen kiezen veel klanten in de regio Den Haag voor de kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Pladeko Ramen en Deuren is Generaal importeur Nederland van de Oostenrijkse bedrijven Internorm Fenster en Topic Haustüren. Deze bedrijven lopen voorop in de ontwikkeling en productie van energiezuinige ramen en deuren die zeer geschikt zijn voor laagenergie en passiefhuis bouw. Deze ramen en deuren zijn zeer geschikt voor nieuwbouw maar zeker ook voor renovatie (vervangen van bestaande ramen en deuren). Pladeko Ramen en Deuren levert de producten van Internorm Fenster en Topic Haustüren. Daarom kiezen veel klanten in de regio Den Haag voor de ofwel de hout-aluminium of de kunststof-aluminium kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren.

Kies voor aluminium kozijnen in Den Haag

Aangezien Pladeko Ramen en Deuren een verlengstuk voor de Nederlandse markt is van Internorm Fenster en Topic Haustüren kiezen veel klanten in de regio Den Haag voor de hout-aluminium of kunststof-aluminium kozijnen van ons bedrijf. Wij onderhouden nauwe contacten met onze fabrikanten. Pladeko Ramen en Deuren levert niet alleen kozijnen met een aluminium schaal aan de buitenzijde in Den Haag, maar ook in de rest van het land. Bekijk ook onze andere producten, zoals:

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Wilt u graag aluminium kozijnen en woont u in de regio Den Haag? Kies dan voor de mogelijkheden van aluminium kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren. Kom meteen een kijkje nemen in onze inspirerende showroom. Hebt u vragen over energiezuiniger of energieneutraal bouwen? Neem dan meteen contact op met Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren