Een lekker koel huis met een lage ZTA-waarde

Home » ZTA-waarde
Home » ZTA-waarde
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

De ZTA-waarde (zonnetoetredingsfactor) van glas speelt een belangrijke rol bij woningen die erg snel (te) warm worden. Deze waarde van het glas geeft de verhouding tussen de invallende zonnestraling en de binnenkomende zonnestraling aan. Bij Pladeko Ramen en Deuren zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van energiezuinige ramen en deuren en kunnen we u dus alles vertellen over de ZTA-waarde van ramen of deuren.

Kies voor glas met een lage ZTA-waarde

Glas met een lage ZTA-waarde is zonwerend gemaakt door middel van een metalen coating die ervoor zorgt het zonlicht wordt tegengehouden. Hierdoor wordt de meeste warmte buiten gehouden terwijl er zoveel mogelijk licht naar binnen schijnt. Ons montageteam wil graag bij u triple glass komen installeren! Een bijkomend voordeel van glas met een lage ZTA-waarde is dat u hiermee fors kunt besparen op de energiekosten, omdat de isolerende werking het hele jaar door van toepassing is. Op warme zomerdagen zal er minder koeling nodig zijn binnen doordat de warmte buiten gehouden wordt. In de winter houdt het glas de warmte juist binnenshuis, houdt zodat u minder hoeft te verwarmen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het plaatsen van ramen of deuren met een lage ZTA-waarde voor een laag-energie-woning? Of wil u graag meer informatie over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0493 – 31 85 61 of maak een afspraak om eens rustig rond te komen kijken in onze showroom.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons