Luchtdicht bouwen met Siga tape

Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Brievenbussen

Met Siga tape is het mogelijk om luchtdicht te bouwen. Bij Pladeko Ramen en Deuren Deurne werken we met deze Siga tapes, folies en gereedschappen om duurzaam te kunnen installeren. Wij kunnen er ook bij u voor zorgen dat het op de juiste wijze en op de juiste plaats wordt toegepast zodat u optimaal kunt profiteren van de eigenschappen van Siga tape.

Luchtdicht en winddicht bouwen met Siga tape

Luchtdicht bouwen zorgt samen met een goed ventilatiesysteem voor een zeer aangenaam binnenklimaat. Luchtdicht staat namelijk absoluut niet gelijk aan een gebrek aan frisse lucht maar aan tochtvrij. Met Siga tape behoort tocht tot de verleden tijd en het voorkomt ongecontroleerd warmteverlies. Bovendien zijn alle Siga producten vrij van gifstoffen en oplosmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor mens en dier. We komen graag bij u energiezuinige ramen en deuren plaatsen waarbij we gebruik maken van dit hoogwaardige tape om aansluitingen bij een kozijn of tussen vloer en wand duurzaam en betrouwbaar af te dichten.

Heeft u interesse?

Wil u graag meer informatie over de toepassingen van Siga tape of heeft u vragen over onze een van onze producten? Belt u ons dan op telefoonnummer 0493 – 31 85 61 en we staan u graag te woord. U kunt ook op afspraak onze producten op uw gemak bekijken in onze showroom in Deurne.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons