Passiefhuiscentrum

Naast de showroom met hoogwaardige en energiebesparende kozijnen en deuren, vindt u op de Dr. Huub van Doorneweg 3 te Deurne het Passiefhuiscentrum. Dit is een informatiecentrum voor particulieren en professionals op het gebied van passiefhuis en laagenergie gebouwen. Opgezet met het doel om een plaats te creëren waar men terecht kan voor producten en informatie met betrekking tot het energiebesparend bouwen en verbouwen.

Heeft u als particulier plannen om een passiefhuis of laagenergie woning te gaan bouwen of wilt u uw bestaande woning energiezuiniger maken, bel ons dan voor een bezoek aan ons centrum; heeft u als professional behoefte aan meer informatie op genoemd vlak en wilt u zich gaan onderscheiden van uw collega’s door meer gericht aan een energiebewuste toekomst te gaan werken, neemt u dan contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

De openingstijden van het passiefhuiscentrum zijn gelijk aan de openingstijden van de showroom van Pladeko Ramen en Deuren (zie knop showroom Deurne of contact). U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0493 320 332. Ook kunt u de website van het passiefhuiscentrum bezoeken: www.passiefhuiscentrum.nl

Regelmatig worden er seminars, scholingen of bijeenkomsten georganiseerd.
Kijkt u op de site van het Passiefhuiscentrum voor meer informatie.

Open dagen in het Passiefhuiscentrum

Pladeko Ramen en Deuren heeft een nieuwe 1100 m2 grote showroom. Regelmatig organiseren wij daar open dagen. Kijk op onze website voor de laatste data.