Home » Showroom » Passiefhuiscentrum

Het Passiefhuiscentrum

Naast de showroom met hoogwaardige en energiebesparende kozijnen en deuren, vindt u op de Doctor Huub van Doorneweg 3 te Deurne ook het Passiefhuiscentrum. Dit is een informatiecentrum voor particulieren en professionals op het gebied van passiefhuis en laagenergie gebouwen. Het is opgezet met het doel om een plaats te creëren waar men terecht kan voor producten en informatie met betrekking tot het energiebesparend bouwen en verbouwen.

Heeft u als particulier plannen om een passiefhuis of laagenergie woning te gaan bouwen of wilt u uw bestaande woning energiezuiniger maken, bel ons dan voor een bezoek aan ons centrum. Heeft u als professional behoefte aan meer informatie op genoemd vlak en wilt u zich gaan onderscheiden van uw collega’s door meer gericht aan een energiebewuste toekomst te gaan werken, neemt u dan contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wilt u het Passiefhuiscentrum bezoeken?

De openingstijden van het Passiefhuiscentrum zijn gelijk aan de openingstijden van de showroom van Pladeko Ramen en Deuren (zie knop showroom Deurne of contact). U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0493-320332. Ook kunt u de website van het Passiefhuiscentrum bezoeken: www.passiefhuiscentrum.nl

Regelmatig worden er seminars, scholingen of bijeenkomsten georganiseerd.
Kijkt u op de site van het Passiefhuiscentrum voor meer informatie.

Logo-Passiefhuiscentrum

Open dagen in het Passiefhuiscentrum

Pladeko Ramen en Deuren heeft een nieuwe 1100 m2 grote showroom. Regelmatig organiseren wij daar open dagen. Kijk op onze website voor de laatste data.

Pladeko Ramen en Deuren