Home » Showroom » Open dagen

Open dagen in het Passiefhuiscentrum

Sinds september 2012 hebben wij op een bijzonder mooie locatie in Deurne een nieuwe 1100 m2 grote showroom met passiefhuiscentrum in gebruik genomen. De nieuwe showroom ligt aan de doorgaande weg van Deurne richting Liessel.
Het adres: Doctor Huub van Doorneweg 3 te Deurne. Telefonisch kunt u ons daar bereiken onder het  vertrouwde telefoonnummer 0493 318561.
Regelmatig organiseren wij open dagen. In onze showroom tonen wij u graag onze producten en mogelijkheden op het gebied van de kozijnen, ramen en deuren. Tevens laten wij u graag onze nieuwe bouwsystemen zien waarmee u in combinatie met onze ramen en deuren een perfect geisoleerd huis kunt bouwen. Het bouwsysteem kan toegepast worden voor uw vloer, wanden, tussendek en dak.

In het passiefhuiscentrum kunt u veel informatie krijgen over de meest uiteenlopende producten geschikt voor het bouwen van een laagenergie- of passiefhuis of voor het beter isoleren en energiezuiniger maken van uw bestaande woning of pand. Diverse bedrijven die energiebesparing en passief bouwen hoog in het vaandel hebben laten hun producten aan u zien. Dat zijn producten op het vlak van hoogwaardige en energiebesparende kozijnen en deuren, bouwsystemen, zonweringsystemen, afwerking voor vloer, wand, plafond en gevels, verwarming, koeling en ventilatie, klimaatsystemen, isolatiesystemen, spouwmuurisolatie, bouwstenen en bevestigingsmaterialen.
Binnen ons centrum kunt u desgewenst de deskundige ervaring inschakelen van een team van bouwbegeleiders die u kunnen ontzorgen van het voortraject tot de daadwerkelijke realisering van uw woning of verbouwing. Precies datgene waar u behoefte aan heeft. Zelfs het ontwerp en de vergunningsaanvraag kunt u met een gerust hart aan hen overlaten, u kunt rekenen op een professionele ondersteuning.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de website van het PASSIEFHUISCENTRUM: www.passiefhuiscentrum.nl 

Hieronder staan enkele filmpjes om u een indruk te geven van onze showroom en onze activiteiten in het passiefhuiscentrum. Ook treft u hier filmpjes van gerealiseerde projekten aan.

Logo-Passiefhuiscentrum
logo
Pladeko Ramen en Deuren