Header-Purenit1

Home » Purenit

Purenit ®

Een purenit plaat is zeer geschikt voor constructies en thermische isolatie van hoogwaardige componenten. Naast deuren en kozijnen is Pladeko Ramen en Deuren gespecialiseerd in het toepassen van purenit voor stelkozijnen. Dit materiaal is functioneel en beschikt over een hoge dichtheid op basis van PUR en PIR hardschuim. Dit speciale hardschuim zorgt voor een hoge thermische isolatiewaarde. Maak voor u de juiste keuze door purenit stelkozijnen toe te passen.

Ervaar de vele voordelen door het toepassen van purenit stelkozijnen

Bij het bouwen of renoveren van een huis of passiefhuis komt veel kijken. Wilt u een huis realiseren dat bijdraagt aan een gezond milieu? Door gebruik te maken van purenit ervaart u na het bestellen een aantal voordelen. U kunt hierbij denken aan voordelen als:

  • Een goede isolatiewaarde
  • Bestand tegen vuil en veroudering
  • Rot-, en vochtbestendig
  • Vormstabiel
  • Kan worden gebruikt in een temperatuurbereik van -50 °C tot +100 °C (korte termijn +250 °C)
  • Bestand tegen bouwchemicaliën

 

De verschillende toepassingen van purenit

Een purenit plaat is zeer geschikt voor verschillende toepassingen te bestellen. Wilt u een passiefhuis of laag-energie-huis bouwen? Door purenit te gebruiken voor de stelkozijnen, wordt het gewenste effect behaald. Dit duurzame materiaal is zelfs geschikt om te gebruiken voor gevels en in natte en vochtige ruimtes.
Pladeko Ramen en Deuren past het materiaal purenit toe als stelkozijnen, echter heeft purenit nog veel meer mogelijkheden. Wilt u van purenit een plaat of platen bestellen voor andere doeleinden als stelkozijnen, dan verwijzen wij u graag naar ons zusterbedrijf ISOPUUR B.V.
Isopuur is importeur voor Nederland van purenit platen.

Schakel onze deskundige hulp in

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wanneer u een purenit plaat gaat bestellen? Of heeft u vragen over een van de producten uit ons assortiment? Ons vakkundige personeel staat voor u klaar zodat u een duidelijk beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl of een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren