Header-Purenit1

Home » Purenit

Purenit ®

Een purenit plaat is zeer geschikt voor constructies en thermische isolatie van hoogwaardige componenten. Naast deuren en kozijnen is Pladeko Ramen en Deuren gespecialiseerd in de verkoop van purenit. Dit materiaal is functioneel en beschikt over een hoge dichtheid op basis van PUR en PIR hardschuim. Dit speciale hardschuim zorgt voor een hoge thermische isolatiewaarde. Bespaar op energiekosten en draag bij aan het milieu door een purenit plaat te bestellen.

Ervaar de vele voordelen door een purenit plaat te bestellen

Bij het bouwen of renoveren van een huis of passiefhuis komt veel kijken. Wilt u een huis realiseren dat bijdraagt aan een gezond milieu? Door een purenit plaat te bestellen ervaart u een aantal voordelen. U kunt hierbij denken aan voordelen als:

  • Een goede isolatiewaarde
  • Bestand tegen vuil en veroudering
  • Rot-, en vochtbestendig
  • Vormstabiel
  • Kan worden gebruikt in een temperatuurbereik van -50 °C tot +100 °C (korte termijn +250 °C)
  • Bestand tegen bouwchemicaliën

De verschillende toepassingen van purenit

Een purenit plaat is zeer geschikt voor verschillende toepassingen. Wilt u een passiefhuis of laag-energie-huis bouwen? Door purenit te gebruiken voor de stelkozijnen, wordt het gewenste effect behaald. Dit duurzame materiaal is zelfs geschikt om te gebruiken voor gevels en in natte en vochtige ruimtes. Wij vinden het monteren van onze producten net zo belangrijk als de levering zelf. Ons vakkundige personeel heeft de nodige bijscholing gehad, waardoor ze precies weten hoe het beste resultaat met de montage behaald wordt.

Schakel onze deskundige hulp in

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wanneer u een purenit plaat gaat bestellen? Of heeft u vragen over een van de producten uit ons assortiment? Ons vakkundige personeel staat voor u klaar zodat u een duidelijk beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl of een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons