Passieve woning

Home » Passieve woning
Home » Passieve woning
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Een passieve woning creëert u met kozijnen met luchtdichte aansluiting van Pladeko Ramen en Deuren. Pladeko Ramen en Deuren Deurne heeft zich gespecialiseerd in het leveren en monteren van kozijnen, ramen en deuren geschikt voor een passieve woning. Hier vindt u een breed en zeer compleet assortiment kozijnen, ramen en deuren voor laagenergie- en passiefhuisbouw. Ook op het gebied van het leveren van kozijnen voor renovatieprojecten of gedeeltelijke vervanging van ramen en/of deuren kunnen wij u van dienst zijn. Kozijnen voor een passieve woning zijn getest en gecertificeerd.

Energiezuinige passieve woning met kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren

Voor een passieve woning levert Pladeko Ramen en Deuren Deurne alle benodigde kozijnen en speciale beglazing. Met deze beglazing wordt het zonlicht tijdens de koude periodes zo goed mogelijk binnen gelaten om de passieve woning op een natuurlijke manier te verwarmen. Voor de warmere periodes bieden wij geïntegreerde zonweringen voor gebruik in een passieve woning. U hebt daarbij keuze uit:

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden voor een passieve woning meteen contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar met informatie en een deskundig advies. U kunt Pladeko Ramen en Deuren Deurne telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren