Passiefhuisglas

Home » Passiefhuisglas
Home » Passiefhuisglas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u passiefhuisglas zoekt voor uw passiefwoning, kunt u dit gecertificeerd vinden bij Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Wij hebben het ruimste aanbod aan deuren, kozijnen en beglazing voor laagenergie- en passiefhuizen. Passiefhuisglas is dus uitermate geschikt voor passiefhuizen in de nieuwbouw of u kunt het toepassen in combinatie met nieuwe goed isolerende kozijnen als u uw woning wilt renoveren. Voor Pladeko Ramen en Deuren Deurne is het geen probleem! Wij houden rekening met uw wensen en u kunt zelf kiezen wat voor soort product u wenst te hebben in uw woning. Natuurlijk geven wij u graag advies op maat als u dat wilt!

Gecertificeerd

Ons passiefhuisglas is in combinatie met verschillende modellen ramen  gecertificeerd door een erkend keuringsinstituut. Dit garandeert de kwaliteit van het passiefhuiskozijn met beglazing als compleet element, waarnaast u ook nog eens een ruime keuze heeft, zodat het kozijn zeker bij uw type woning en interieur past. Zo kunt u de stijl van uw woning unieker maken of zorgen dat het element perfect aansluit bij uw huidige stijl. Onze producten zijn allemaal goed isolerend waarmee u dus veel energie kunt besparen in uw woning.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over onze passiefhuis producten of  onze andere producten of diensten. Kom eens naar onze showroom om onze producten zelf te bekijken. Wij helpen u graag verder!

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons