Passiefhuisglas

Home » Passiefhuisglas
Home » Passiefhuisglas
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Brievenbussen

Als u passiefhuisglas zoekt voor uw passiefwoning, kunt u dit gecertificeerd vinden bij Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Wij hebben het ruimste aanbod aan deuren, kozijnen en glaswerk voor laagenergie en passiefhuizen. Passiefhuisglas is dus uitermate geschikt voor passiefhuizen in de nieuwbouw of u kunt het toepassen in combinatie met nieuwe goed isolerende kozijnen als u uw woning wilt renoveren. Voor Pladeko Ramen en Deuren Deurne is het geen probleem! Wij houden rekening met uw wensen en u kunt zelf kiezen wat voor soort product u wenst te hebben in uw woning. Natuurlijk geven wij u graag advies op maat als u dat wilt!

Gecertificeerd

Ons passiefhuisglas is in combinatie met verschillende modellen ramen  gecertificeerd door een erkend keuringsinstituut. Dit garandeert de kwaliteit van het passiefhuiskozijn met beglazing als compleet element, waarnaast u ook nog eens een ruime keuze heeft, zodat het kozijn zeker bij uw type woning en interieur past. Zo kunt u de stijl van uw woning unieker maken of zorgen dat het element perfect aansluit bij uw huidige stijl. Onze producten zijn allemaal goed isolerend waarmee u dus veel energie kunt besparen in uw woning.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over onze passiefhuis producten of  onze andere producten of diensten. Kom eens naar onze showroom om onze producten zelf te bekijken. Wij helpen u graag verder!

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons