Passiefhuis kozijnen

Home » Passiefhuis kozijnen

Home » Passiefhuis kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

In een passiefhuis zijn de kozijnen van groot belang.  Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert hoogwaardige kozijnen geschikt voor passiefbouw. Veel warmte in huis gaat verloren door kieren en spleten. Kwalitatief hoogwaardige ramen en deuren met een uitstekende isolatiewaarde spelen daarom een cruciale rol bij de realisatie van een passiefhuis.

Breed assortiment

Pladeko Ramen en Deuren biedt een breed assortiment passiefhuis kozijnen. Geteste en gecertificeerde kozijnen en deuren door de bekende keuringsinstituten. Denkt u daarnaast ook eens aan de mogelijkheid om zonwering in een raam in te laten integreren. Een passiefhuis maakt in de koude periodes gebruik van de zonnewarmte. Deze moet dan ook zo goed mogelijk binnen kunnen komen, daarom bieden wij u onze Solar+ beglazing aan. Deze beglazing laat meer licht toetreden tot de woning. In de zomerperiode wanneer de zon uitermate veel schijnt, moet de zonnewarmte geweerd worden. Daarvoor zijn de mogelijkheden van onze geïntegreerde zonweringen  uitermate geschikt. Geïntegreerd in het kozijn dus beschermd, maar u kunt er altijd bij indien nodig. Met name de duette en jaloezie zijn perfect hiervoor .  De zonweringen kunnen in meerdere kleuren geleverd worden. Bekijk ons gehele productaanbod op deze website.

Informatie en contact

Bekijk de opstellingen van passiefhuis kozijnen in onze showroom in Deurne. Maak hiervoor een afspraak zodat wij uitgebreid de tijd voor u in kunnen plannen. Bel  tel: 0493 – 31 85 61 voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons bereiken via e-mail adres info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren