Passiefhuis deuren

Home » Passiefhuis deuren
Home » Passiefhuis deuren
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne is Generaal importeur Nederland van passiefhuis deuren en ramen. Bekijk het productoverzicht. Producten voor de bouw van een passiefhuis zijn niet alleen energiebesparend en luchtdicht, maar ook erg mooi. Bovendien worden de producten in verschillende stijlen aangeboden, zodat er voor elk huis een deur beschikbaar is die aansluit bij het karakter en de stijl van het huis.

Internorm en Topic-deuren

Pladeko Ramen en Deuren verkoopt onder andere de merken Topic en Internorm. Deze merken staat voorop in Europa op het gebied van passiefhuis deuren. Zowel Topic als Internorm combineren geavanceerde technieken met esthetische kwaliteiten. Een puristisch ontwerp, warmtebewarend en de hoogste zekerheid, dat zijn hun deuren. Wij geven u graag vrijblijvend advies en informatie over passiefhuis deuren in onze showroom, bijvoorbeeld over een goede isolatie voor uw voordeur.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Maak eerst een afspraak voor u een bezoek brengt aan onze showroom. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij alle tijd voor u hebben voor uw nul-op-de-meter-woning. Bel naar de showroom in Deurne voor het maken van een afspraak. Tel: 0493 – 31 85 61. Indien u vragen hebt, kunt u ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Ons e-mailadres is: info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren