Passiefhuis bouwen

Home » Passiefhuis bouwen
Home » Passiefhuis bouwen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u een passiefhuis wilt laten bouwen, dan schakelt u onze specialisten uit Deurne in. Wij helpen u de juiste kozijnen, deuren en beglazing uit te kiezen, zodat uw huis optimaal geïsoleerd is. Als ervaren expert weten we zowel renovaties als nieuwbouwhuizen energiezuinig(er) te maken. Informeer daarom naar onze uitgebreide service en diensten!

Een passiefhuis laten bouwen met behulp van een ervaren specialist

Bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan kozijnen, beglazing en deuren voor uw passieve woning. Wij helpen u een optimale luchtdichtheid voor uw woning te creëren wanneer u een passiefhuis wilt laten bouwen. Zo ervaart u zowel ’s zomers- als op een winter dag een optimaal binnenklimaat. U kiest een stijl voor onze duurzame kozijnen die u mooi vindt, zodat uw woning niet alleen optimaal geïsoleerd is, maar er ook geheel naar uw wensen uitziet.

Maak een afspraak bij onze showroom in Deurne

Wilt u een passiefhuis laten bouwen en gebruikmaken van onze service en dienstverlening? Plan dan een afspraak in bij onze specialisten en ontvang deskundig advies. U bekijkt dan ook direct ons assortiment aan ramen en deuren in onze showroom. U maakt een afspraak door contact met ons op te nemen via 0493 – 31 85 61 of info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren