Passiefhuis architect

Home » Passiefhuis architect
Home » Passiefhuis architect
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Wilt u een passiefhuis laten bouwen als architect? Door de vele mogelijkheden van onze kozijnen en beglazing met hoge isolatiewaarde, kunt u deze toepassen in alle mogelijke ontwerpen. Bezoek onze showroom in Deurne en ontdek de mogelijkheden voor uw project. Wij geven u graag advies, zodat u enkel de beste materialen voor uw ontwerp kiest!

Bekijk de mogelijkheden wanneer u een passiefhuis wilt bouwen als architect

Wanneer u als architect een passiefhuis wilt bouwen, heeft u bij ons bedrijf allerlei mogelijkheden voor uw ontwerp. In onze collectie vindt u kozijnen, ramen en deuren in diverse materialen en stijlen. Zo heeft u eindeloze opties voor het creëren van uw gewenste ontwerp. Ons passiefhuisglas en andere materialen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, zodat u altijd de gewenste isolatiewaarde bereikt. Voor materialen voor een passiefhuis of BENG-woning neemt u bij voorkeur contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u als architect graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven. Leg uw ontwerp aan ons voor of wissel ideeën uit met ons. Plan een afspraak met ons in, zodat u precies ziet hoe u als architect onze kozijnmogelijkheden kunt toepassen in uw ontwerp. In onze ruime showroom bieden we u ook de mogelijkheid aan om de ramen en deuren te ervaren. U plant een afspraak in door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren