Passiefhuis architect

Home » Passiefhuis architect
Home » Passiefhuis architect
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Passiefhuis architect

Wilt u een passiefhuis laten bouwen als architect? Door de vele mogelijkheden van kozijnen en beglazing met hoge isolatiewaarde, kan men deze toepassen in alle mogelijke ontwerpen. U kunt kiezen voor een traditionele look die u vindt in de Ambiente serie. Deze serie wordt gekenmerkt door klassieke vormen en traditioneel design.

Bekijk de mogelijkheden wanneer u een passiefhuis wilt bouwen als architect

Wanneer u als architect een passiefhuis wilt bouwen, zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Naast een traditionele stijl, kunt u ook kiezen voor een eigentijdse stijl met de Home Pure serie. Binnen deze serie vindt u rechte lijnen, hoekige vormen en een modern design. De Home Soft Collectie is perfect voor mensen die hoge eisen stellen. U wilt natuurlijk dat het passiefhuis er perfect bij staat. Dankzij de harmonieuze vormen in deze serie wordt de architectuur van de woning gekarakteriseerd. Ongeacht welke isolatiewaarde u ook wilt bereiken, u heeft voldoende mogelijkheden om uit te kiezen.

Bezoek onze showroom in Deurne

Wij nodigen alle architecten graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Deurne. Zo kunnen zij hun ontwerpen aan ons voor leggen of met ons verschillende ideeën uit te wisselen. Laat u inspireren door de vele stijlen en technologische toepassingen. Wilt u de mogelijkheden in het echt bewonderen? Plan een afspraak met ons in en bezoek onze showroom zodat u precies kunt zien hoe u als architect een passiefhuis laat bouwen. In onze ruime showroom bieden we u de mogelijkheid om de ramen en deuren te bekijken. U plant een afspraak in door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.
 

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons