Passief wonen

Home » Passief wonen
Home » Passief wonen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Met passief wonen creëert u een aangenaam binnenklimaat zonder of met weinig traditionele verwarmingssystemen. Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert een breed assortiment aan kozijnen, ramen en deuren geschikt voor laagenergie- en passiefhuis bouw. Maar liefst 25% van de warmte in huis gaat verloren langs kieren en spleten. Met onze hoogwaardige ramen en deuren en onze adequate montage wordt dit teruggebracht tot een minimum.

Ruime keuze

Pladeko Ramen en Deuren Deurne biedt een ruime keuze aan stijlen zodat er voor iedereen fraaie modellen verkrijgbaar zijn. Passief wonen met stijl en een hoog leefcomfort. Kom eens langs in onze showroom waar u vele opstellingen kunt bekijken. Laat u hier tevens informeren over de mogelijkheid om zonwering in te bouwen in de ramen bedienbaar door toepassing van zonnecellen of bijvoorbeeld een in het kozijn geïntegreerd beluchtingsysteem.

Contact en informatie

Gaat u een huis bouwen en kiest u voor het concept passief wonen? Of gaat u verbouwen en wilt u een woning creëren met een lager energieverbruik? Maak dan een afspraak met ons. Bel hiervoor naar onze showroom in Deurne (Tel: 0493 – 31 85 61). Voor vragen kunt u tevens een e-mail sturen naar info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons