Passief wonen

Home » Passief wonen
Home » Passief wonen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Met passief wonen creëert u een aangenaam binnenklimaat zonder of met weinig traditionele verwarmingssystemen. Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, nabij Eindhoven, levert een breed assortiment aan kozijnen, ramen en deuren, die geschikt zijn om passief te gaan wonen. Maar liefst 25% van de warmte in huis gaat verloren langs kieren en spleten. Met onze ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit en onze adequate montage brengen we dit warmteverlies terug tot een minimum.

Een ruime keuzen aan producten voor passief wonen

Pladeko Ramen en Deuren biedt een ruime keuze aan stijlen, zodat u altijd producten vindt die passen bij uw smaak en stijl. Onze deuren en kozijnen zijn te verkrijgen in diverse materialen en kleuren. Zo gaat u geheel naar uw wensen passief wonen met stijl en een hoog leefcomfort. Kom eens langs in onze showroom waar u vele opstellingen bekijkt. Laat u hier tevens informeren door onze specialisten om optimale ventilatie en isolatie bij bijvoorbeeld uw voordeur te realiseren. Heeft u kozijnen of deuren gezien die u aanspreken? Laat deze dan in uw woning monteren door ons ervaren team. Zo behaalt u altijd het beste resultaat! U bestelt bij ons onder andere:

Neem contact op met onze medewerkers voor uw aanvraag

Gaat u een huis bouwen en kiest u voor het concept van passief wonen? Of gaat u verbouwen en wilt u een woning creëren met een lager energieverbruik? Maak dan een afspraak met ons en wij voorzien u van deskundig advies. Bel hiervoor naar onze showroom in Deurne via 0493 – 31 85 61 of een e-mail naar info@pladeko.nl. Wij helpen u graag met uw aanvraag!

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren