Passief kunststof kozijn

Home » Passief kunststof kozijn
Home » Passief kunststof kozijn
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren Deurne is expert in de installatie van een passief kunststof kozijn met luchtdichte aansluiting. Op deze website vindt u een compleet overzicht van de ramen en deuren geschikt voor laagenergie- en passiefhuis bouw. Bekijk hier tevens de informatie over drievoudig glas geschikt voor passief bouw met de vele mogelijkheden aan beglazingssoorten.

Kunststof, Combinatie Kunststof-aluminium of Combinatie hout-aluminium

Als u een passief kunststof kozijn gaat uitkiezen, hebt u de keuze uit kunststof, kunststof-aluminium en hout-aluminium. Met deze kozijnen hebt u weinig onderhoud aan de buitenkant terwijl u aan de binnenzijde en buitenzijde van uw raam een stijl kiest die aansluit op het karakter en de stijl van uw woning. Tevens bestaat de mogelijkheid zonwering in het raam te integreren in de vorm van plissé, duette of jaloezie. U kunt ook bij ons terecht voor:

Informatie en advies

Voor aanvullende informatie en advies voordat u een passief kunststof kozijn gaat aanschaffen, bent u van harte welkom in onze showroom. Onze experts nemen uitgebreid de tijd voor u. Maak hiervoor wel eerst een afspraak in: showroom in Deurne. Tel: 0493 – 31 85 61. Tevens kunt u uw vragen aan ons richten via e-mailadres info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren