Passief kozijnen

Home » Passief kozijnen
Home » Passief kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u op zoek bent naar passief kozijnen met luchtdichte aansluiting, kom dan naar expert Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van kozijnen, ramen en deuren. Wij hebben een breed assortiment aan kozijnen, ramen en deuren voor laagenergie- en passiefhuisbouw, maar zeker ook kunnen wij u behulpzaam zijn met de juiste kozijnen voor uw renovatieproject of gedeeltelijke vervanging van uw ramen en/of deuren. Onze geteste en gecertificeerde passief kozijnen zorgen ervoor dat u zeker iets vindt waar u naar op zoek bent en wat past bij het interieur van uw woning.

Energiezuinig

Voor passief kozijnen hebben wij ook nog speciale beglazing om het zonlicht in de koude periodes zo goed mogelijk binnen te laten vallen, zodat uw woning op een natuurlijke manier kan opwarmen. Daarnaast hebben wij voor in de zomerperiode geïntegreerde zonweringen in onze passief kozijnen. Voor onze passief kozijnen heeft u de keus uit de volgende modellen:

  • Kunststof;
  • Kunststof/aluminium;
  • Hout/aluminium.

Voor al deze kozijnen is weinig onderhoud vereist. Voor de binnenkant kunt u zelf de stijl kiezen, zodat de kozijnen bij elk type woning past en aan uw smaak beantwoord!

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over onze producten en diensten. Kom ook eens langs in onze showroom en wij helpen u graag met het vinden van de juiste passief kozijnen voor uw woning in Deurne. Wij vertellen u ook graag meer over de voordelen van de kozijnen.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren