Home » Over ons

stijlen-Internorm-kozijnen

Pladeko Ramen en Deuren is generaal importeur Nederland

Pladeko Ramen en Deuren is generaal importeur Nederland van de Oostenrijkse bedrijven Internorm en TOPIC Haustüren. Deze bedrijven lopen voorop in de ontwikkeling en productie van energiezuinige kozijnen en deuren. Deze producten zijn geschikt voor de bouw van goed geïsoleerde woningen (laagenergie) en zeker ook passiefhuizen. Ze kunnen worden toegepast bij nieuwbouw en bij renovatie (vervangen van bestaande ramen en deuren). Als generaal importeur Nederland bieden wij het complete assortiment aan en vormen wij het verlengstuk voor de Nederlandse markt.

Daarnaast fungeren wij als service partner en staan wij te allen tijde in directe verbinding met onze fabrikanten. Dit houdt in dat alle service-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in Nederland door ons worden gecoördineerd en uitgevoerd. Tevens zijn wij door Internorm met het Gold Level keurmerk bestempeld. Om dit kwaliteitskeurmerk te verkrijgen is ons bedrijf gekeurd en gecertificeerd door een onafhankelijk keuringsinstituut dat waarborgt dat u te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partner van Internorm. Meer informatie over dit keurmerk vindt u hier.

Samen met onze monteurs vormen wij een hecht team, waarbij het geven van een gedegen advies en het afleveren van kwalitatief werk behoren tot de speerpunten van ons bedrijf. In Deurne hebben wij een showroom ter beschikking van 1100 m2 waar u de meeste kozijnen en deuren uit ons assortiment van dichtbij kunt bekijken. Daar kunnen wij u uitgebreide informatie geven omtrent de mogelijkheden, isolatiewaarden, aansluitingen en nog veel meer op het gebied van beter isoleren en energie besparen. Daarnaast kunnen wij u de voordelen laten zien van onze producten ten opzichte van ‘standaard’ kozijnen en deuren die doorgaans bekend zijn bij onze klanten.

Onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, design- en kleurmogelijkheden. Het merendeel van de kozijnen en deuren wordt uitgevoerd in triple of 4-voudige beglazing. Op verzoek van de klant kunnen wij enkele modellen nog realiseren met dubbelglas. Ook hebben wij kozijnen met geïntegreerde zonweringsystemen.

Als u verder kijkt op onze website krijgt u een impressie van onze producten. Uiteraard kunt u voor de meest uitgebreide informatie en de meest optimale beleving van onze producten het beste een bezoek aan onze showroom brengen. Wij staan u graag te woord onder het genot van een kopje koffie of thee en voorzien u desgewenst van een vrijblijvende prijsopgave. Voor een bezoek aan huis kunt u telefonisch met ons een afspraak maken. Onze contactgegevens kunt u onderaan deze pagina vinden of hier.

Graag tot ziens!