Pladeko Ramen en Deuren is generaal importeur Nederland

Pladeko Ramen en Deuren is generaal importeur Nederland van de Oostenrijkse bedrijven Internorm Fenster en Topic Haustüren. Beide bedrijven lopen voorop in de ontwikkeling en productie van energiezuinige ramen en deuren, geschikt voor laagenergie en passiefhuis bouw. Geschikt voor nieuwbouw maar zeker ook voor renovatie (vervangen van bestaande ramen en deuren). Als generaal importeur Nederland leveren en monteren wij alle producten die door beide bedrijven geproduceerd worden en vormen wij hun verlengstuk voor de Nederlandse markt, maar ook werken wij samen met een landelijk dealernetwerk. Voor informatie met welke dealers wij samenwerken bij u in de regio kunt u contact met ons opnemen. Wij staan ten alle tijde in directe verbinding met onze fabrikanten. Service-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in Nederland worden door ons gecoördineerd en uitgevoerd.
Over garanties en garantiewerkzaamheden met betrekking tot de producten beslissen onze fabrikanten, waarbij de werkzaamheden veelal door ons in opdracht van de fabrikant zullen worden uitgevoerd.

Van Internorm Fenster zijn wij ook First Window Partner. Dat waarborgt dat u te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partner van Internorm. Om dit kwaliteitskeurmerk te verkrijgen wordt ons bedrijf gekeurd en gecertificeerd door een onafhankelijk keuringsinstituut. Meer informatie hierover vindt u hier.

Samen met onze monteurs vormen wij een hecht team, waarbij het afleveren van kwalitatief goed werk en gedegen advies behoren tot de speerpunten van ons bedrijf. Pladeko Ramen en Deuren heeft een showroom van in totaal 1100 m2 in Deurne ter beschikking waar de diverse ramen en deuren met toebehoren te zien zijn. Daar kunnen wij u uitgebreide informatie geven omtrent de mogelijkheden, de te halen isolatiewaarden, aansluitingen en wat er nog meer beschikbaar is op het gebied van beter isoleren en energie besparen. Ook kunnen wij u de verschillen en voordelen laten zien die deze ramen en deuren hebben ten opzichte van de ‘standaard’ ramen en deuren die doorgaans bekend zijn bij de klanten.

Daarnaast werken wij intensief samen met de door ons geselecteerde dealers.

Wij adviseren u graag op het gebied van laagenergie en passiefhuis met betrekking tot de ramen en deuren. De ramen en deuren zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en vele design- en kleurmogelijkheden. Het merendeel van de ramen en deuren wordt uitgevoerd met 3-voudige of zelfs 4-voudige beglazing, op verzoek van de klant kunnen wij een aantal modellen nog uitvoeren met 2-voudig glas. In de ramen geïntegreerde zonwering behoort ook tot de mogelijkheden. Als u verder bladert door onze website kunt u ontdekken wat er zoal mogelijk is. Uiteraard kunt u voor de meest uitgebreide informatie en het ‘voelen’ van de ramen en deuren het beste een bezoek brengen aan onze showroom. Wij staan u daar graag te woord onder het genot van een kopje thee of koffie en voorzien u desgewenst van een vrijblijvende prijsopgave. Voor een bezoek aan huis kunt u telefonisch een afspraak met ons maken. De contactgegevens van onze showroom te Deurne kunt u vinden onder de knop ‘contact’ of onder aan de pagina.

Graag tot ziens !