Nul op de meter

Home » Nul op de meter
Home » Nul op de meter
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren in Deurne is erkend leverancier van passiefhuis deuren en ramen voor nul op de meter wonen. Kozijnen voor nul op de meter wonen (energieneutraal wonen) zijn energiebesparend en hebben een hoge luchtdichtheidsklasse. Deze kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat er voor iedere woning geschikte kozijnen leverbaar zijn die passen bij het karakter en de stijl van de woning.

Nul op de meter voor energieneutraal wonen

Nul op de meter betekent dat de energienota nul bedraagt. De woning wekt zelf alle benodigde energie op voor warm water, het verwarmen van de woning en voor het ventileren van de woning. Ook de benodigde energie voor verlichting van de woning en het gebruik van apparatuur wordt door de woning zelf opgewekt. Om nul op de meter waar te maken, is het belangrijk dat kozijnen luchtdichtheidsklasse 4 hebben zodat zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert alle benodigde kozijnen van Topic en Internorm. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit.

Informatie

De experts van Pladeko Ramen en Deuren Deurne vertellen u graag meer over nul op de meter wonen en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Neem voor meer informatie meteen contact op met Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons