Nul op de meter

Home » Nul op de meter
Home » Nul op de meter
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne is Generaal importeur Nederland van passiefhuisproducten voor woningen met nul op de meter. Kozijnen inclusief beglazing en deuren voor nul op de meter-woningen zijn energiebesparend en hebben een hoge luchtdichtheidsklasse. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat u voor ieder project geschikte materialen vindt, passend bij het karakter en de stijl van de woning.

Nul op de meter voor energiezuinig wonen

Nul op de meter betekent dat de energienota nul bedraagt. De woning wekt dan zelf alle benodigde energie op voor warm water, het verwarmen van de woning en voor het ventileren van de woning. Ook de benodigde energie voor het verlichten van de woning en het gebruik van apparatuur wordt door de woning zelf opgewekt. Om nul op de meter waar te maken, is het belangrijk dat beglazing, deuren en kozijnen van uw nulwoning luchtdichtheidsklasse 4 hebben, zodat zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Pladeko Ramen en Deuren levert uw benodigde producten van topmerken voor energieneutraal wonen.

Maak kennis met onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw woning

De experts van Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, nabij Eindhoven, vertellen u graag meer over wonen met nul op de meter en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Neem voor meer informatie meteen contact op onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0493 – 31 85 61 of per e-mail via info@pladeko.nl. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne. Wij staan daar – op afspraak – graag voor u klaar met deskundig advies.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren