Wij zoeken kozijnen monteurs

Door een alsmaar groeiende orderportefeuille en belangstelling naar de betere manier van isoleren, zowel in nieuwbouw als in renovatie hebben wij behoefte aan versterking van ons team.

Lees meer

Beurs eigen huis 2016

Deelname Pladeko Ramen en Deuren – Internorm aan de beurs EIGEN HUIS in de JAARBEURS te UTRECHT van 4 t/m 6 maart 2016. U vind ons op stand nr. A172 in Hal 10. Voor meer informatie of het bestellen van entreekaarten met korting klik op LEES MEER.

Lees meer

Onze kozijnen in het huis voor de toekomst

Op de HUISHOUDBEURS in de RAI te Amsterdam staat van 20 t/m 28 februari 2016 HET HUIS VOOR DE TOEKOMST ! Daarin staan 4 van onze kozijnen voor u tentoongesteld. ONZE INTERNORM KOZIJNEN VOOR DE TOEKOMST!

Lees meer

Nieuwe producten

Binnenkort op onze website alle nieuwe producten van onze fabrikanten Topic en Internorm. NIEUWE DEURMODELLEN – NIEUWE RAAMMODELLEN. Ook zijn er nieuwe brochures beschikbaar, vraag ze vrijblijvend bij ons op.

Lees meer

Architecten middag 13 november 2013

Architecten middag in het Passiefhuiscentrum op 13 november 2013. De middag mocht rekenen op veel belangstellende architecten. Het was een geslaagde en leerzame middag. Volgens de reacties: voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Energieleverende woning te Wierden

Pladeko Ramen en Deuren heeft hier de ramen en deuren geleverd en geplaatst en de passiefhuis aansluitingen op de muur gerealiseerd. PRIJS EREDIVISIE PASSIEF BOUWEN 2013!

Lees meer

Nieuwe showroom met Passiefhuiscentrum

Pladeko Ramen en Deuren heeft de nieuwe 1100 m2 grote showroom in gebruik genomen. Wij verwelkomen u graag op de Dr. Huub van Doorneweg 3 te Deurne. Voor openingstijden kunt u kijken onder de knop showroom.

Lees meer