Luchtdichtheidsmeting

Home » Luchtdichtheidsmeting
Home » Luchtdichtheidsmeting
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

De luchtdichtheid van een gebouw wordt bepaald met een luchtdichtheidsmeting (Blowerdoortest). Deze metingen hebben aangetoond dat Pladeko Ramen en Deuren Deurne de juiste luchtdichte aansluiting verzorgt. Met een luchtdichtheidsmeting wordt aangetoond hoeveel lucht er via kieren naar binnen en buiten gaat. Als er veel lucht in en uit kan, kunnen comfortklachten ontstaan. Denk hierbij aan vochtproblemen, energieverlies en slechte ventilatie en de isolatiekwaliteit van een gebouw neemt af.

Luchtdichtheidsmetingen en Pladeko Ramen en Deuren

Luchtdichtheidsmetingen hebben aangetoond dat Pladeko Ramen en Deuren Deurne de juiste luchtdichte aansluiting verzorgt. Kies daarom bij het bouwen en verbouwen van uw huis voor drievoudig of zelfs viervoudig glas en kozijnen en deuren met luchtdichtheidsklasse 4 geschikt voor laagenergie bouw of passiefhuis bouw van Pladeko Ramen en Deuren. Op deze manier bent u verzekerd van hoogwaardig wooncomfort.

Contactinformatie

Voor meer informatie over luchtdichtheidsmetingen van woningen neemt u contact op met Pladeko Ramen en Deuren Deurne in Deurne. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl.  U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons