Luchtdichtheidsmeting

Home » Luchtdichtheidsmeting
Home » Luchtdichtheidsmeting
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

De luchtdichtheid van een gebouw wordt bepaald aan de hand van een luchtdichtheidsmeting (blowerdoortest). Met deze metingen wordt aangetoond dat de producten van Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, nabij Eindhoven, met toepassing van de juiste luchtdichte aansluiting uitstekend geschikt zijn voor de juiste manier van renoveren en nieuwbouw. Met een luchtdichtheidsmeting wordt geanalyseerd hoeveel lucht er via kieren naar binnen en buiten gaat. Graag brengen wij u in contact met bedrijven die deze metingen uitstekend voor u kunnen verzorgen.

Een luchtdichtheidsmeting voor het optimaliseren van uw wooncomfort

Als er veel lucht in en uit een woning stroomt, ontstaan er comfortklachten voor u als bewoner. Denk hierbij aan vochtproblemen, energieverlies, slechte ventilatie en een lage isolatiekwaliteit. Met een luchtdichtheidsmeting weet u precies waar problemen binnen uw isolatie en ventilatie zich voordoen. Dergelijke metingen tonen iedere keer weer aan dat Pladeko Ramen en Deuren de juiste producten van hoogwaardige kwaliteit hiervoor levert. Kies daarom bij het bouwen en verbouwen van uw huis voor drievoudig- of zelfs viervoudig-glas en passief kozijnen en deuren met luchtdichtheidsklasse 4. Onze materialen zijn geschikt voor laagenergiebouw of passiefhuisbouw . Op deze manier bent u verzekerd van optimaal wooncomfort!

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Voor meer informatie over het uit laten uitvoeren van een luchtdichtheidsmeting neemt u contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of per e-mail via info@pladeko.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom na het maken van een afspraak. U ontvangt dan deskundig advies van onze medewerkers die u graag helpen een oplossing voor uw bouwproject of renovatie te vinden.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren