Luchtdichtheid passiefhuis

Home » Luchtdichtheid passiefhuis
Home » Luchtdichtheid passiefhuis
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren Deurne levert kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren om de luchtdichtheid van een passiefhuis te realiseren. Ongeveer 25% van de warmte in huis gaat verloren door kleine spleten en kieren. Als u een huis gaat bouwen of een bestaande woning gaat verbouwen, kies dan voor de producten van Pladeko Ramen en Deuren om de luchtdichtheidsklasse te waarborgen. In het aanbod van Pladeko Ramen en Deuren Deurne vindt u alle kozijnen voor het realiseren van een passiefhuis. Bekijk ons productaanbod meteen online.

Hoogwaardige kozijnen, deuren en beglazing om de luchtdichtheidsklasse van een passiefhuis te waarborgen

Pladeko Ramen en Deuren levert hoogwaardige kozijnen, deuren en beglazing om de luchtdichtheidsklasse  van een passiefhuis te waarborgen. Met de producten van Pladeko Ramen en Deuren en een juiste montage realiseert u een zeer hoog niveau van luchtdichtheid. Deze hoge mate van luchtdichtheid is vereist bij de bouw van een passiefhuis. Ons deskundige montageteam kan de kozijnen voor u plaatsen.

Contact

Wilt u meer weten over luchtdicht renoveren met de kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren of wenst u een deskundig advies? Neem dan meteen contact op Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Deurne. Hier staan onze experts graag voor u klaar met meer informatie.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons