Luchtdichtheid passiefhuis

Home » Luchtdichtheid passiefhuis
Home » Luchtdichtheid passiefhuis
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, levert kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren om luchtdichtheid van een passiefhuis te realiseren. Ongeveer 25% van de warmte in huis gaat verloren door kleine spleten en kieren. Als u een huis gaat bouwen of een bestaande woning gaat verbouwen, kiest u voor onze producten om een optimale luchtdichtheidsklasse te waarborgen. In het aanbod van Pladeko Ramen en Deuren vindt u alle producten voor het realiseren van een luchtdicht passiefhuis.

Kozijnen, deuren en beglazing voor de luchtdichtheid van uw passiefhuis

Ons bedrijf levert, als Generaal importeur Nederland van Internorm en Topic, kozijnen, deuren, beglazing en buitenzonwering (raffstores) van hoogwaardige kwaliteit om de luchtdichtheid van een passiefhuis te waarborgen. Zo houdt u ’s winters de warmte optimaal binnen en geniet u op warme zomerdagen van een koel huis, waardoor u energieneutraal kunt wonen. Met de producten van Pladeko Ramen en Deuren helpen we u een zeer hoog niveau van luchtdichtheid te creëren om te voldoen aan de voorwaarden van een passiefhuis. Wij adviseren u graag hoe deze producten het beste toegepast kunnen worden voor het behalen van een optimaal resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over luchtdicht renoveren of voor het bouwen van een passiefhuis met onze producten of wenst u deskundig advies? Neem dan meteen contact op met onze specialisten. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of per e-mail via info@pladeko.nl. U bent ook welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Deurne. Hier staan onze experts graag voor u klaar met meer informatie over het bouwen van een passiefhuis. Maakt u wel even vooraf telefonisch een afspraak.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren