Luchtdicht renoveren

Home » Luchtdicht renoveren
Home » Luchtdicht renoveren
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Luchtdicht renoveren doet u met de hoogwaardige producten van Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven. De luchtdichtheid en thermische isolatie van gebouwen is steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor de bestaande bouw. Daarom is het belangrijk tijdens het renoveren van uw woning een goede luchtdichtheid te realiseren. Ontdek daarom onze kwalitatief hoogwaardige producten.

Luchtdicht renoveren met onze producten voor een goed binnenklimaat

Luchtdicht renoveren levert een comfortabel, veilig en gezond binnenklimaat op. Pladeko Ramen en Deuren levert en plaatst energiebesparende kozijnen, deuren en beglazing. Hierbij maken wij gebruik van producten van topkwaliteit van toonaangevende merken, zoals Internorm, Fenster en Topic Haustüren. Ons eigen montageteam met passie voor hun vak, komt de kozijnen voor luchtdicht renoveren deskundig plaatsen en voert een luchtdichtheidsmeting voor u uit. Zij weten precies hoe een luchtdichte kozijnaansluiting gerealiseerd dient te worden en behalen zo altijd een optimaal resultaat.

Maak kennis met onze experts

Wilt u meer weten over luchtdicht renoveren met de producten van Pladeko Ramen en Deuren of wenst u een deskundig advies? Neem dan contact op met onze specialisten. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61 of per e-mail via info@pladeko.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar u direct ons ruime assortiment bekijkt.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons