Kunststof ramen en deuren

Home » Kunststof ramen en deuren
Home » Kunststof ramen en deuren
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Duurzaam kunststof is een perfect materiaal voor ramen en deuren. Bent u op zoek naar rechte lijnen, hoekige vormen en een modern design voor uw woning of bouwproject? Of heeft u de voorkeur voor harmonieuze vormen en een softline design? Voor welke stijl u ook kiest, de kunststof deuren en ramen van Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, vlak bij Eindhoven, sluiten naadloos aan op de stijl van uw woning.

Kies voor kunststof ramen en deuren die perfect aansluiten bij uw stijl

Kunststof ramen en deuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u een kleur aan de buitenzijde dan passen wij een kunststof kozijn toe met aan de buitenzijde een aluminium schaal. Hierdoor is uw kozijn zeer onderhoudsvriendelijk en kunt u kiezen uit talloze kleuren en structuren. Kies voor een kleur die perfect aansluit bij uw woning of ga voor contrast door een opvallende kleur te kiezen. Welke variant u ook kiest voor uw ramen en deuren; onze producten zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn onze kunststof ramen en deuren ontzettend duurzaam en gaan ze jarenlang mee. Daarnaast behoeven ze weinig onderhoud en zijn ze goed isolerend. Ontdek ons ruime assortiment voor uw optimaal wooncomfort. Bekijk bijvoorbeeld onze:

Neem contact met ons op voor uw ramen en deuren

Pladeko Ramen en Deuren vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom werken wij slechts samen met leveranciers die producten van de beste kwaliteit leveren. 
Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren