Kozijnen nulwoning

Home » Kozijnen nulwoning
Home » Kozijnen nulwoning
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Voor kozijnen met luchtdichte aansluiting voor een nulwoning kunt u terecht bij Pladeko Ramen en Deuren. Bij Pladeko Ramen en Deuren in Deurne vindt u een zeer breed en compleet assortiment aan kozijnen, ramen en deuren die geschikt zijn voor laagenergie- en passiefhuisbouw.

Wij staan garant voor energiezuinige kozijnen voor een nulwoning

Pladeko Ramen en Deuren levert alle kozijnen voor een nulwoning. Bovendien kunnen wij voor een nulwoning ook speciale beglazing leveren die het zonlicht in de koude periodes zo goed mogelijk binnen laten vallen. Zo kan de nulwoning op een natuurlijke manier opwarmen. Daarnaast hebben wij voor in de zomerperiode geïntegreerde zonweringen of buitenzonweringen zoals raffstores voor nulwoningen. Op het gebied van kozijnen voor een nulwoning heeft u keuze uit:

Vraag gerust om een deskundig advies bij de keuze voor kozijnen voor een nulwoning. Wij zijn u graag van dienst

Bespreek wat mogelijk is door contact met ons op te nemen

Wilt u meer weten over kozijnen geschikt voor een nulwoning? Neem dan contact op met Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 31 85 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pladeko.nl of bezoek onze showroom in Deurne. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren