Kozijnen Gemert

Home » Kozijnen Gemert
Home » Kozijnen Gemert
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Voor hoogwaardige en energiebesparende kozijnen in de regio Gemert gaat u naar Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Hier vindt u een uitgebreide selectie aan kozijnen geschikt voor laagenergie- en passiefhuizen. Ook voor de vervanging van bestaande kozijnen en deuren biedt Pladeko kozijnen die de luchtdichtheid van uw huis sterk bevorderen. Zo wordt uw wooncomfort verhoogd en uw stookkosten worden lager.

Kom eens langs in onze showroom in Deurne

Wij beschikken over een grote showroom in Deurne waar wij u onze vele mogelijkheden kunnen laten zien. Hier staat één van onze medewerkers u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Als u hiervoor een afspraak maakt, nemen wij graag uitgebreid de tijd. Ons montageteam bestaat uit gedreven vakmensen die precisiewerk afleveren zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat met een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over één van de producten op deze website? Stuur dan een e-mail aan info@pladeko.nl en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. Voor het inplannen van een afspraak belt u naar de showroom in Deurne (Tel: 0493 – 31 85 61). Pladeko Ramen en Deuren is ook uw vakkundige partner voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen in Gemert.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren