Kozijnen Eindhoven

Home » Kozijnen Eindhoven
Home » Kozijnen Eindhoven
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Voor hoogwaardige en energiebesparende kozijnen en deuren in de regio Eindhoven gaat u naar Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Wij bieden kozijnen en deuren geschikt voor laagenergie en passiefhuisbouw. Ook voor renovatie projecten zijn deze kozijnen uitermate geschikt als investering. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, waarbij er altijd een model / stijl te vinden is die aansluit bij uw persoonlijke wensen en de mate waarin u wilt isoleren.

Technologische vooruitgang

Wij, als leverancier, maar ook onze fabrikanten staan voorop als het om vernieuwingen gaat. Hoge isolatiewaarde van onze kozijnen en deuren door middel van een goed isolerend profiel met 3-voudige dichting, 3-voudige of zelfs 4-voudige beglazing. Door de technologische vooruitgang zijn er allerlei toepassingsmogelijkheden op het gebied van deuren en ramen. Denkt u aan een toegangscontrole door middel van een digitale vingerafdruk, een zonwering geïntegreerd in het kozijn en bedienbaar middels zonnecellen of een in het kozijn geïntegreerd beluchtingssysteem. Bekijkt u alle mogelijkheden voor deuren en kozijnen in onze showroom in Deurne.

Advies en informatie

Voor een vrijblijvend advies en informatie, nodigen wij u uit een afspraak in te plannen in onze showroom te Deurne (nabij Eindhoven): telefoonnummer 0493 – 31 85 61. Tevens zijn wij schriftelijk bereikbaar via e-mail adres info@pladeko.nl.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren