Kozijnaansluiting

Home » Kozijnaansluiting
Home » Kozijnaansluiting
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Bij Pladeko Ramen en Deuren kunt u terecht voor een uitstekende kozijnaansluiting. Met een goede kozijnaansluiting voldoet u aan verschillende eisen op het gebied van duurzaamheid, lucht- en waterdichtheid. U denkt daarbij niet alleen aan het milieu, maar bespaart ook flink op energiekosten. Wanneer er geen vocht of tocht door het kozijn binnen kan komen, blijft het binnen namelijk aangenaam warm. Wilt u ook optimaal comfort in uw woning ervaren? Bekijk dan onze producten!

Onze experts adviseren over een uitstekende kozijnaansluiting

Wanneer de temperatuur in huis prettig is, blijft het lang aangenaam warm. Dit scheelt veel in stookkosten en u ervaart zo optimaal wooncomfort. Ons bedrijf vindt het belangrijk om kozijnen van kwaliteit te leveren. Daarom zijn wij Generaal importeur voor Nederland van leveranciers die producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Wij adviseren u graag over het best toe te passen kozijn in uw situatie, de juiste kozijn-muuraansluiting, de mogelijkheden met betrekking tot een toe te passen stelkozijn en welke binnentape het beste gebruikt kan worden.

Schakel een expert in voor uw kozijn

U heeft in ons assortiment keuze uit verschillende producten om energieneutral(er) te wonen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een uitstekende kozijnaansluiting? Bezoek onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven of stuur een e-mail met uw vragen naar info@pladeko.nl. Spreekt u een van onze medewerkers liever telefonisch? Bel dan naar 0493 – 31 85 61. Wij helpen u graag met het oplossen van uw vraagstuk!

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren