Kozijnaansluiting

Home » Kozijnaansluiting
Home » Kozijnaansluiting
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Bij Pladeko Ramen en Deuren kunt u terecht voor een uitstekende kozijnaansluiting. Met een goede kozijnaansluiting voldoet u aan verschillende eisen op het gebied van duurzaamheid, lucht- en waterdichtheid. U denkt daarbij niet alleen aan het milieu, maar bespaart ook flink op energiekosten. Wanneer er geen vocht of tocht door het kozijn binnen kan komen, blijft het binnen namelijk aangenaam warm. Wilt u ook optimaal comfort in uw woning ervaren? Bekijk dan onze producten!

Onze experts realiseren een uitstekende kozijnaansluiting

Wanneer de temperatuur in huis prettig is, blijft het lang aangenaam warm. Dit scheelt veel in stookkosten en u ervaart zo optimaal wooncomfort. Ons bedrijf vindt het belangrijk om kozijnen van kwaliteit te leveren. Daarom werken wij enkel samen met leveranciers die producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Ons ervaren personeel uit Deurne levert kozijnen met een optimale aansluiting, zodat tocht en kou buiten blijven. Onze medewerkers volgen speciale scholingen bij de fabrikanten van de producten, zodat zij het kozijn uitstekend kennen voordat ze deze installeren. Op deze manier behalen ze altijd het mooiste resultaat voor uw kozijnaansluiting!

Schakel een expert in voor de installatie van uw kozijn

U heeft in ons assortiment keuze uit verschillende producten om energieneutral(er) te wonen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een uitstekende kozijnaansluiting? Bezoek onze showroom in Deurne, vlak bij Eindhoven of stuur een e-mail met uw vragen naar info@pladeko.nl. Spreekt u een van onze medewerkers liever telefonisch? Bel dan naar 0493 – 31 85 61. Wij helpen u graag met het oplossen van uw vraagstuk!

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons