Een isolerend (kunststof) kozijn

Home » Isolerend kunststof kozijn
Home » Isolerend kunststof kozijn
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Wanneer u een isolerend, van kunststof gemaakt kozijn wilt kopen, zit u bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, nabij Eindhoven, helemaal goed. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan kozijnen aan, waarmee u onnodig warmteverlies via de ramen effectief tegengaat. Zo bespaart u een hoop energie!

Wilt u een isolerend, en van kunststof gemaakt, kozijn kopen?

Een isolerend kozijn van kunststof bevat luchtkamers tussen de binnen- en de buitenkant, waardoor warmte effectief tegengehouden wordt. Omdat kunststof steeds beter gerecycled kan worden, wordt dit materiaal tevens steeds duurzamer. Daarom kiezen vandaag de dag veel mensen voor een isolerend kozijn van kunststof. Er zijn echter nog meer mogelijkheden qua materiaal voor energiezuinige kozijnen. Zo bieden wij ook houten kozijnen aan, die van zichzelf een isolerende werking hebben. Wij voeren houten kozijnen met speciale kern met aan de buitenzijde een aluminium schaal, zodat u kunt profiteren van alle goed eigenschappen in één kozijn.

Stel uw vragen aan een van onze specialisten

Als u een kunststof kozijn wilt kopen dat uiterst isolerend werkt, nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Deurne. Maak hiervoor vooraf even een afspraak met ons. Daar bekijkt een van onze experts de mogelijkheden samen met u. Wanneer u direct contact met ons wilt opnemen, is dat uiteraard ook mogelijk. Bel naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl, dan beantwoorden wij al uw vragen.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren