Een isolerend kozijn

Home » Isolerend kozijn
Home » Isolerend kozijn
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Wilt u een isolerend kozijn laten plaatsen? Dan kunt u terecht bij Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, dicht bij Eindhoven. Door te kiezen voor isolerende kozijnen, voorkomt u dat er warmte naar buiten ontsnapt. Dit gebeurt namelijk vaak ongemerkt via kozijnen en buitendeuren. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het verbeteren van isolatie in uw pand met de juiste kozijnen.

Bij ons vindt u zonder twijfel een isolerend kozijn

Een isolerend kozijn bevat een lucht- of isolatielaag, waardoor de warmte beter tegengehouden wordt. Wanneer u de isolatie in uw huis met behulp van de juiste kozijnen wilt verbeteren, heeft u verschillende mogelijkheden. Energiebesparende kozijnen van kunststof bevatten bijvoorbeeld luchtkamers tussen de binnen- en de buitenkant. Aluminium kozijnen bevatten meestal een laag kurk of purschuim. Er zijn ook kozijnen beschikbaar die van lichtere houtsoorten gemaakt zijn. Zo’n houten kozijn is van zichzelf al isolerend. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kozijnen voor het verbeteren van de isolatie in uw pand. Het is bij ons uiteraard mogelijk om elk isolerend kozijn op maat te laten maken.

Stel uw vragen direct aan ons team

Wilt u de isolatie in uw pand verbeteren met de juiste kozijnen? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passend isolerend kozijn. Als u de mogelijkheden in het echt wilt bekijken, brengt u een bezoek aan onze showroom in Deurne. Maak hiervoor een afspraak met ons. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Bel vandaag nog naar 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl, dan helpen wij u verder.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren