Een isolerend kozijn op maat laten maken

Home » Isolerend kozijn op maat
Home » Isolerend kozijn op maat
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Wanneer u een isolerend kozijn op maat wilt laten maken, staan onze experts van Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, nabij Eindhoven, graag voor u klaar. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een klein of groot isolerend kozijn van kunststof, aluminium of hout: wij maken het volledig op maat voor u.

Bent u op zoek naar een isolerend kozijn op maat?

Als u al even op zoek bent naar een isolerend kozijn op maat, hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij maken namelijk ook kozijnen met afwijkende afmetingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een isolerend kozijn van kunststof. Het is ook mogelijk om voor aluminium kozijnen te kiezen, of voor exemplaren van hout-aluminium. Veel lichte houtsoorten zijn namelijk van zichzelf isolerend, en daarom uiterst geschikt als materiaal voor een kozijn op maat.

Bekijk de mogelijkheden in onze uitgebreide showroom

Heeft u interesse in een isolerend kozijn op maat? Of wil u eerst iets meer over de mogelijkheden weten? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Deurne. Maak voor een bezoek aan onze showroom even vooraf een afspraak met ons, zodat onze adviseur alle tijd heeft om u te woord te staan. Als u op voorhand al meer informatie wilt ontvangen, neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0493 – 31 85 61 of door een e-mail te sturen naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren