internorm

Home » Internorm kozijnen » Techniek » Smartwindow

INT_LogoProduktmarken_I-Tec_DE_SmartWindow-300x49

Smartwindow

Het intelligente gebouwbesturingssysteem I-tec SmartWindow van Internorm maakt het u gemakkelijk uw ventilatie en zonwering eenvoudig en comfortabel met uw smart Phone of tablet te bedienen. Of u nu thuis bent of onderweg – met de Internorm- App kunt u I-Tec Ventilatie, I-Tec zonwering of bovenlichtopening mobiel bedienen, of de status van uw ramen door openingsbewaking controleren. In de App Store of in Google Play kan de App I-tec SmartWindow kosteloos met bijbehorende gebruiksaanwijzing voor installatie worden gedownload. Op het bedieningspaneel zijn eenvoudige
tiptoetsen voldoende om jaloezieën omhoog en naar beneden te laten gaan, de lichtval naar wens in te stellen of bij de ventilatie de hoeveelheid lucht te regelen. Ook bovenlichten kunnen eenvoudig geopend en gesloten worden, en geopende, gekantelde en gesloten ramen kunnen worden bewaakt.

Thuis of onderweg
Hetzij tijdens de vakantie, behaaglijk thuis op de bank of onderweg – met de gratis Internorm- App kan de volledige gebouwtechniek gemakkelijk mobiel bediend worden. U heeft daar alleen uw smart Phone of tablet voor nodig. Een op het WLAN aangesloten gateway naar uw huis dient dan als interface voor de respectieve onderdelen.

  • gratis app met gebruiksaanwijzing
  • eenvoudig te verwijderen
  • eenvoudige omschrijving van de functies
  • handbediening mogelijk
  • met tasks ook in de vakantie bestuurbaar
  • individuele instellingen
smartwindowmockup
smart-window-gebruikers