internorm
studio-logo

Home » Internorm-kozijnen » Studio

STUDIO

Ideaal voor individualisten

De duidelijke vormentaal en het gereduceerde design van de studio ramen integreert zichzelf perfect in de architectuur van uw gebouw. Alles komt in éénzelfde vlak te liggen en benadrukt zo uw minimalistische woonstijl met grote nadruk op het glas.

Bij de materiaalkeuze en de kleur is er veel ruimte voor uw persoonlijke voorkeur. Raamkrukmodellen en toebehoren zijn afgestemd op het kozijn en de deur.

U bent een trendsetter en hebt veel affiniteit met technologische vooruitgang. Studio onderstreept uw exclusieve levensstijl – maak uw dromen waar.

U kunt kiezen tussen duurzaam kunststof (in wit of donkergrijs) of hout (in 2 houtsoorten, gelakt in wit of een Ral-kleur of in een van de transparante beitskleuren) aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde kunt u kiezen uit duurzaam kunststof in wit of weersbestendig aluminium met een ruim aanbod aan kleuren en warme kleurrijke houttinten.

Studio ramen kunnen ingebouwd worden binnen een ‛ramenloze‛ architectuur, waarbij drie zijdes achter de fassade weggewerkt worden; maar even zo goed in een klassieke architectuur – ingebouwd met alle raamzijdes zichtbaar.

Verschillende raamtypen zijn voorzien van in het kozijn geintegreerde zonwering (jaloezie of duette), mogelijk in handbediend (kettingmechanisme); elektrisch aangestuurd of met zonnepaneelaandrijving geintegreerd in het kozijn, wat ook vele voordelen biedt bij renovatie! Daarnaast kunnen de ramen voorzien worden van raffstore, rolluik en/of insectenwering.

Pladeko Ramen en Deuren