internorm

 

Home » Internorm-kozijnen » Schuifpuien » Kunststof/Aluminium hefschuifpui

Kunststof-of-Kunststof-Aluminium-hefschuifpui-productfoto

Kunststof/Aluminium hefschuifpui  (type KS430)

Deze hefschuifdeur kan uitgevoerd worden in kunststof (buitenzijde zonder aluminium schaal). De pui is dan volledig standaard wit binnen- en buitenzijde uitgevoerd in een hoogwaardige kunststof.
Daarnaast kan de hefschuifdeur aan de buitenzijde uitgevoerd worden met een aluminium schaal in vele kleurmogelijkheden, zodat de hefschuifdeur altijd perfect aansluit op de gekozen raamsystemen, maar ook uitstekend te combineren is met reeds bestaande kozijnen.

Aan de binnenzijde heeft de hefschuifpui de mogelijkheid in uitvoering met een houtnerffolie in de kleuren edelweiss, crèmewit en 2 houtdesigns en in een gladde folie kleur donkergrijs.

3-voudige beglazing mogelijk tot 42 mm voor uitstekende warmte-isolatie. Afhankelijk van de grootte van de pui uit te voeren naar wens in veiligheidsbeglazing of ESG (gehard) glas om verwondingen door glasbreuk te voorkomen.

Diverse uitvoeringen mogelijk: 2-delige, 3-delige en 4-delige elementen.
De hefschuifpui kan voorzien worden van zonwering aan de buitenzijde (Raffstore = horiziontale buitenzonwering) en van een insectenwering.

Pladeko Ramen en Deuren