2000px-Internorm_Logo.svg_-300x75
home-soft-logo

 

Home » Internorm-kozijnen » Home soft

HOME soft

Ideaal voor veeleisende mensen

De harmonieuze vormen spreken een duidelijke taal en het softline design van de HomeSoft karakteriseert de architectuur van uw woning. De afgeronde raamsystemen passen optimaal binnen uw woonstijl.

Bij de materiaalkeuze en de kleur is er veel ruimte voor uw persoonlijke voorkeur. Raamkrukmodellen en toebehoren zijn afgestemd op het kozijn en de deur.

U legt veel nadruk op een goede levenskwaliteit en op een gemoedelijk, gezellig thuis. Met de HomeSoft ramen en deuren bereikt u een harmonisch en aangenaam leefcomfort.

U kunt kiezen tussen duurzaam kunststof (in wit of met decorfolie) of hout (in 2 houtsoorten, gelakt in wit of een Ral-kleur of in een van de transparante beitskleuren) aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde kunt u kiezen uit duurzaam kunststof in wit of weersbestendig aluminium met een ruim aanbod aan kleuren en warme kleurrijke houttinten.
De HomeSoft wereld kenmerkt zich mede door het uitgebreide assortiment aan glasverdelingen: opgekleefde verdelingen op het glas of geintegreerd in het glas, verkrijgbaar in diverse breedtes.

Verschillende raamtypen zijn voorzien van in het kozijn geintegreerde zonwering (jaloezie of duette), mogelijk in handbediend (kettingmechanisme); elektrisch aangestuurd of met zonnepaneelaandrijving geintegreerd in het kozijn, wat ook vele voordelen biedt bij renovatie!
Daarnaast kunnen de ramen voorzien worden van raffstore, rolluik en/of insectenwering.

Pladeko Ramen en Deuren