internorm
home-pure-1

Home » Internorm-kozijnen » Home pure

HOME pure

Ideaal voor puristen

Rechte lijnen, hoekige vormen en het moderne design van de HomePure ramen onderstrepen de architectuur van de woning. Deze raamsystemen waarbij de draaidelen terug liggen, passen perfect bij uw puristische woonstijl.

Bij de materiaalkeuze en de kleur is er veel ruimte voor uw persoonlijke voorkeur. Raamkrukmodellen en toebehoren zijn afgestemd op het kozijn en de deur.

Als purist legt u veel nadruk op een hoge levenskwaliteit en bent u zich bewust van stijl. HomePure ramen en deuren onderstrepen uw actieve levensstijl – maak uw puristische levensstijl waar!

U kunt kiezen tussen duurzaam kunststof (in wit of donkergrijs) of hout (in 2 houtsoorten, gelakt in wit of een Ral-kleur of in een van de transparante beitskleuren) aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde kunt u kiezen uit duurzaam kunststof in wit of weersbestendig aluminium met een ruim aanbod aan kleuren en warme kleurrijke houttinten.

Verschillende raamtypen zijn voorzien van in het kozijn geintegreerde zonwering (jaloezie of duette), mogelijk in handbediend (kettingmechanisme); elektrisch aangestuurd of met zonnepaneelaandrijving geintegreerd in het kozijn, wat ook vele voordelen biedt bij renovatie!
Daarnaast kunnen de ramen voorzien worden van raffstore, rolluik en/of insectenwering.

Pladeko Ramen en Deuren