2000px-Internorm_Logo.svg_-300x75
ambiente-logo

 

Home » Internorm-kozijnen » Ambiente

Ambiente

Focus op het traditionele

Klassieke vormen en het traditionele design van de Ambiente ramen karakteriseren de architectuur van uw woning. Deze ramen accentueren het bijzondere karakter van uw huis.

Bij de materiaalkeuze en de kleur is er veel ruimte voor uw persoonlijke voorkeur. Raamkrukmodellen en toebehoren zijn afgestemd op het kozijn en de deur.

U legt veel nadruk op een goede levenskwaliteit en op een exclusief en elegant huis. De Ambiente ramen en deuren zijn een knipoog naar de Jugendstil en het klassisme – van traditionele, klassieke woningen, naar klasse uitstralende landhuizen. De Ambiente ramen benadrukken de klassieke vormen in uw interieur.

U kunt kiezen tussen duurzaam kunststof (in wit of met decorfolie) of hout (in 2 houtsoorten, gelakt in wit of een Ral-kleur of in een van de transparante beitskleuren) aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde kunt u kiezen uit duurzaam kunststof in wit of weersbestendig aluminium met een ruim aanbod aan kleuren en warme kleurrijke houttinten.
De Ambiente wereld kenmerkt zich mede door het uitgebreide assortiment aan glasverdelingen: opgekleefde verdelingen op het glas of geintegreerd in het glas, verkrijgbaar in diverse breedtes.

Verschillende raamtypen zijn voorzien van in het kozijn geintegreerde zonwering (jaloezie of duette), mogelijk in handbediend (kettingmechanisme); elektrisch aangestuurd of met zonnepaneelaandrijving geintegreerd in het kozijn, wat ook vele voordelen biedt bij renovatie!
Daarnaast kunnen de ramen voorzien worden van raffstore, rolluik en/of insectenwering.

Pladeko Ramen en Deuren