Internorm-deuren

Home » Internorm-deuren
Home » Internorm-deuren
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Pladeko Ramen en Deuren uit Deurne, in de omgeving van Eindhoven, Generaal importeur van Internorm-deuren. Het topmerk Internorm is marktleider in Europa van kwalitatief hoogwaardige deuren, geschikt voor laagenergie- en passiefhuisbouw. Wilt u deuren van dit merk aanschaffen voor een energiezuinige(re) woning? Kom dan langs in onze showroom en bekijk ons aanbod aan topproducten!

Internorm-deuren geven uw huis karakter

In ons ruime assortiment kiest u uit allerlei deuren van Internorm van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen Internorm-deuren in diverse stijlen, materialen en kleuren, zodat deze perfect aansluiten op de uitstraling van uw woning. U kunt ook verschillende accessoires, zoals deurgrepen en deurkrukken aan uw deur toevoegen, zodat deze helemaal naar uw wensen wordt geleverd. Naast deuren van dit topmerk, bestelt u bij ons bedrijf ook:

Bezoek onze showroom en bekijk onze Internorm-producten

In onze showroom in Deurne zijn wij u graag van dienst en voorzien wij u van deskundig advies. Hier bekijkt u vele opstellingen van Internorm-deuren en onze andere producten voor uw energiezuinige woning. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat wij we ruim de tijd voor u kunnen nemen. Bel hiervoor naar 0493 – 31 85 61 of stuur uw e-mail naar info@pladeko.nl.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren