Houten kozijnen passief

Home » Houten kozijnen passief
Home » Houten kozijnen passief
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u op zoek bent naar houten kozijnen voor passief bouw, dan bent u bij Pladeko Ramen en Deuren Deurne aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van kozijnen, ramen en deuren voor passief bouw en passiefhuizen. Wij leveren onze producten op maat bij u thuis en monteren al onze producten ook zelf. Zo hoeft u zelf zo min mogelijk te doen. Wij zorgen voor warmtebehoud door een uitstekende isolatiewaarde te gebruiken of voor warmteverweer door onze geïntegreerde zonwering. Wij zorgen ervoor dat de houten kozijnen voor passief bouw uitstekend bij uw woning passen.

Assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan kozijnen van bijvoorbeeld internorm, waaronder de houten kozijnen voor passief bouw. Voor ieder type woning hebben wij de juiste kozijnen die gecertificeerd en getest zijn door keuringsinstituten, zoals aluminium kozijnen. Daarnaast kunnen wij kozijnen met geïntegreerde zonweringen aanbieden om niet teveel warmte in uw woning te laten in de zomer. In de winter zorgen onze Solar+ beglazingen ervoor dat de houten kozijnen voor passief bouw juist veel warmte binnen laten en vasthouden. U kunt voor al onze producten zelf het model, de stijl en de kleuren kiezen!

Contact

Kom eens naar onze showroom om onze houten kozijnen voor passief bouw zelf te bekijken. Wij helpen u of uw architect voor uw passiefhuis dan ook graag verder. Wij kunnen u informeren over de voordelen van deze kozijnen. U kunt ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of een e-mail sturen naar info@pladeko.nl voor meer informatie over ons productaanbod.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren