Hout aluminium ramen

Home » Hout aluminium ramen
Home » Hout aluminium ramen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u hout-aluminium ramen wilt aanschaffen, dan laat u zich adviseren door de specialist Pladeko Ramen en Deuren in Deurne. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren voor zowel de nieuwbouw als renovatie. Onze producten zijn uiterst geschikt voor laagenergie- en passiefhuizen. Onze hout-aluminium ramen zijn energiezuinig. Met onze producten bespaart u wel 30% op uw energieverbruik!

Onze hout-aluminium ramen zijn zeer energiezuinig

Onze hout-aluminium ramen zijn zeer energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. Pladeko Ramen en Deuren in Deurne zorgt er graag voor dat ze perfect bij uw woning passen. Onze hout-aluminium ramen voor de passiefbouw zijn aan de binnenzijde uitgevoerd in hout. U kunt hierbij zelf kiezen of u het in wit, een Ral-kleur of met diverse houtbeitsen wilt. Aan de buitenkant is een aluminium schaal in vele kleuren mogelijk (Ral-kleuren, Metallic, Hireststructuur enz.). Onze hout-aluminium ramen zorgen dus voor een mooie uitstraling, maar dragen ook bij aan energieneutraal wonen.

Benader ons direct

Laat ons nu adviseren over nieuwe ramen in uw woning. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over onze producten. Kom ook eens langs in onze showroom en wij helpen u graag met het vinden van de ramen voor uw woning. Wij vertellen u ook graag meer over de voordelen van hout-aluminium ramen.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren