Hout aluminium ramen

Home » Hout aluminium ramen
Home » Hout aluminium ramen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u hout en aluminium ramen wilt laten zetten, kunt u dat overlaten aan de specialist Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren voor zowel de nieuwbouw als renovatie. Onze producten zijn uiterst geschikt voor laagenergie- en passiefhuizen. Onze hout en aluminium ramen zijn energiezuinig. Met onze producten bespaart u wel 30% op uw energieverbruik!

Energiezuinig

Onze hout en aluminium ramen zijn zeer energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit. Pladeko Ramen en Deuren Deurne zorgt er graag voor dat ze perfect in en bij uw woning passen. Wij leveren en monteren al onze producten bij u thuis! Onze hout en aluminium ramen voor de passiefbouw zijn van binnenuit uitgevoerd in hout. U kunt hierbij zelf kiezen of u het in het wit, crème of met diverse houtbeitsen wilt. Aan de buitenkant is een aluminium schaal in vele kleuren mogelijk (Ral-kleuren, Metallic, Hireststructuur enz.). Onze hout en aluminium ramen zorgen dus voor een mooie uitstraling, maar dragen ook bij aan energieneutraal wonen.

Contact

Laat ons nu onze ramen in uw woning monteren en heb zelf geen zorgen meer. U kunt vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over onze producten en diensten. Kom ook eens langs in onze showroom en wij helpen u graag met het vinden van de ramen voor uw woning. Wij vertellen u ook graag meer over de voordelen van hout en aluminium ramen.

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons