Hout aluminium passief kozijnen

Home » Hout aluminium passief kozijnen
Home » Hout aluminium passief kozijnen
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

Als u een passiefhuis huis wilt bouwen in Deurne, u grondig wilt verbouwen of alleen uw kozijnen wilt vervangen  en u bent op zoek naar hout/aluminium passief kozijnen, dan heeft u bij Pladeko Ramen en Deuren een ruime keuze. Wij hebben een ruim assortiment aan energiezuinige ramen, deuren en kozijnen voor passiefhuizen. Deze producten zijn uitstekend geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties. Wij leveren en monteren al onze producten zelf, zodat u gegarandeerd bent van kwaliteit.

Assortiment

Onze hout-aluminium passief kozijnen houden in de winter veel warmte vast door onze goed isolerende beglazing in combinatie met het goed isolerende kozijn en kunnen met behulp van geïntegreerde zonweringen in de zomer de warmte juist beter buiten houden. Met behulp van onze hout en aluminium passief kozijnen kunt u de juiste temperatuur gemakkelijk regelen in uw woning. U kunt met onze passiefhuis producten tot wel 30% energie besparen!

Contact

In onze showroom hebben wij een opstelling van een passief huis. U bent altijd welkom om deze eens te komen bekijken. Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 31 85 61 of stuur een e-mail naar info@pladeko.nl voor meer informatie over een onze hout en aluminium passief kozijnen of over onze andere producten of diensten.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons