Hout aluminium kozijnen Randstad

Home » Hout aluminium kozijnen Randstad
Home » Hout aluminium kozijnen Randstad
Gold level keurmerk
N
Service partner
Vakkundig advies

Internorm kozijnen

Topic voordeuren

Schlotterer zon- en insectenwering

Wolf bouwsysteem

Purenit

U vindt gegarandeerd hout/aluminium kozijnen voor de bouw van een woning in steden als Amsterdam, Den Haag en in de Randstad bij Pladeko Ramen en Deuren Deurne. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van energiebesparende deuren, ramen en kozijnen. Draag een steentje bij aan een gezond milieu en bespaar flink op de energiekosten. Wij werken enkel met fabrikanten die producten produceren van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat altijd het mooiste resultaat behaald wordt wanneer u ons inschakelt voor een renovatie of bouw van een passiefhuis of laagenergiewoning.

Kies voor hout-aluminium kozijnen voor de bouw van uw huis in Amsterdam, Den Haag of een van de steden in de Randstad

Wilt u een steentje bijdragen aan een gezond milieu? Dan kiest u bijeen renovatie of bouw van een woning in Amsterdam, Den Haag of een van de steden in de Randstad voor onze hout-aluminium kozijnen. Wij zijn officieel steunpuntpartner van Oostenrijke bedrijven als Topic Haustüren en Internorm Fenster. Deze bedrijven lopen ver voorop in het ontwikkelen en produceren van energiebesparende kozijnen, deuren en ramen. Deze bedrijven investeren niet alleen in de producten die zij aanbieden maar ook in innovatie en ontwikkeling. Om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen, heeft ons personeel verschillende opleidingen gevolgd bij deze fabrikanten. Zij weten u alles te vertellen over de producten en monteren uw kozijnen op de juiste wijze.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Wilt u uw pand in Deurne renoveren? Of bent u van plan om een laagenergiewoning of passiefhuis te gaan bouwen? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over hout/aluminium kozijnen voor uw woning in Amsterdam, Den Haag of een andere stad in de Randstad. Breng een bezoek aan onze showroom in Deurne en vraag om advies aan ons vakkundige personeel. U kunt een afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen via 0493 – 31 85 61. Stuurt u liever een e-mail? U kunt ons ook bereiken door een mail te sturen naar info@pladeko.nl
.

Home-soft-KF410-kunststof

Pladeko voor al uw ramen en deuren

Neem contact opBel ons

Pladeko Ramen en Deuren